Скандал в Челси, Сколари и Анелка в сериозна разпра

11:31
Скандал в Челси, Сколари и Анелка в сериозна разпра
Голям скандал избухна в редиците на лондонския гранд Челси, след съкрушителната загуба с 0:3 от Манчестър Юнайтед на "Олд Традорд". Мениджърът на тима Луиш Фелипе Сколари и нападателят Никола Анелка влязоха в открита конфронтация.

Френският голмайстор е недоволен от статута си на резерва в последните няколко мача, за сметка на представящият се неубедително Дидие Дрогба. Анелка и Сколари са провели словесна престрелка на тренировката на отбора, след поражението от Юнайтед.

Бордът на директорите на "сините" е крайно недоволен от слабите резултати в последните седмици и все повече се прокрадва идеята за мениджърска смяна. Проблемите на Сколари може да се задълбочат още повече при евентуално отпадане от ФА Къп от тима на Саутенд утре, като се има предвид, че първата среща завърши 1:1 на "Стамфорд Бридж".

Предстоящото заседание на управата на Челси ще е от решително значение за Луиш Фелипе Сколари, който ще трябва да разяснява причините за кризисното положение в отбора. Бразилецът се ползваше с пълното доверие на "сините" шефове, но в момента то е почти изчерпано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

caifel
16.01.2009 22:43

Вместо да се прави на велик Сколари трябва да защити футболистите,както го правеше Моуриню.Само с колектив можем да оправим незавидното си положение.Трябва да са отбор ,а не банда фурнаджийски лопати и при всеки труден момент да си прехвърлят топката един на друг.Вината не е само на Сколари,но той трябва да направи така че отборът да тръгне напред,а не да се кара с играчите.Колкото да Анелка,би трябвало да прави компромиси,защото още преди да дийде при нас знаеше ,че ще свири втора цигулка,поне така правят професионалистите.Дано се вразумят и върнат отбора където му е мястото-ШАМПИОН

emo_baro
13.01.2009 14:11

Анелка е имал проблем във всеки отбор в който е играл с треньорите.

Resorter
13.01.2009 12:16

И 15 треньора да сменят, тоя отбор няма да се оправи. Ерата Моуриньо беше резултат от промените които настъпиха в клуба и милионите наляти в него, но след напускането му се виждат резултатите...