Торес: Юнайтед са фаворити за титлата, но ние ще спечелим

12:47
Торес: Юнайтед са фаворити за титлата, но ние ще спечелим
Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес заяви, че основният фаворит за спечелването на английското първенство през този сезон е отбора на Манчестър Юнайтед, но според испанецът най-важния момент ще дойде на 14 март, когато мърсисайдци гостуват на "Олд Трафорд". Ливърпул е на 4 точки пред Челси и на 5 пред "червените дяволи", но шампионите имат и два мача по-малко.

"Юнайтед имат два мача по-малко и ако вземат 6 точки излизат начело в класиране, а те едва ли ще пропуснат тазио възможност. Техния отбор притежава изключителни футболисти и те са фаворити за титлата, но ние правим всичко възможно, за да се конкурираме с тях и мисля, че можем да успеем", заяви Фернандо Торес.

"Много е трудно да се спечели Висшата лига в наши дни, защото силите са много изравнени. Мисля, че прекият двубой на "Олд Трафорд" ще реши титлата. Много се надявам да спечелим първенството през тази година, защото имаме реален шанс за това. Ливърпул не е печелил от 1990 година, а нашите привърженици заслужават много повече. Ще дадем всичко от себе си, дори да се наложи да загърбил Шампионската лига. След този сезон Ливърпул ще продължи да бъде най-титулувания английски клуб", коментира испанският голмайстор.

Отборът на Ливърпул има най-много титли в английското първенство - 18. Интересмо е, че Манчестър Юнайтед има 17 трофея от Висшата лига, а наскоро сър Алекс Фъргюсън заяви, че в края на сезона "червените дяволи" ще се изравнят с лидерите по този показател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusi_rusev
13.01.2009 21:05

Битката ще е оспорвана но мисля че пак ще е между Челси и Манчестър.Въпреки че Челси паднаха преди 2 дни те ще са основния конкурент.Тези изказвания на Торес са просто за вдигане на самочувствието.Защо не се изкаже Рафаел Бенитез за неделното показно от стара на червените дяволи.Беше много наперен в събота.*smile*))

miros008
13.01.2009 16:56

Ей Торес недей се вкарва в некви филми бе момче. *joking*

angel_hi
13.01.2009 15:58

Да все още не са готови да са шампиони,но има време може пък да направят нещо знае ли човек.

emo_baro
13.01.2009 14:12

Ливърпул ще испусне парата през новата година! Няма да са шампиони.