Рабех се завърна в Левски

16:40
Рабех се завърна в Левски
Мароканският защитник на Левски Юсеф Рабех се присъедини днес на обяд към лагера на тима в Кипър. Рабех, който закъсня за старта на зимната подготовка на "сините", имаше визов проблем и не замина с отбора за курорта Агиа Напа в неделя, съобщава официалният сайт на клуба. Мароканецът все пак пристигна на Острова на Афродита с редовен полет от София и привечер ще направи първа тренировка със съотборниците си.

На днешното сутрешно занимание старши треньорът на Левски Емил Велев отново наблегна на беговите упражнения по часовник. Бранителят Веселин Минев почувства болки в коляното и напусна преждевременно заниманието.На облекчен режим продължиха да се готвят Лусио Вагнер и Мартин Димов, а към тях се присъединиха и Давид Бистрон и новото попълнение Йордан Милиев, които получиха малко почивка след досегашните тежки натоварвания.

Бившите футболисти на Левски Седрик Бардон и Станислав Ангелов, както и националът Димитър Рангелов, посетиха хотела на левскарите снощи. Както е известно Бардон играе в местния гранд Анортозис, а Ангелов и Рангелов са на лагер в Кипър с клубния си отбор Енерги Котбус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация