Батков замразил трансфера на Христо Йовов

08:25
Батков замразил трансфера на Христо Йовов
Тодор Батков e замразил трансфера на Христо Йовов в Левски, пише "Меридиан Мач". Футболистът на Аполон бе обявен като сигурно ново попълнение от старши треньора Емил Велев, но не на същото мнение е босът на "сините".

Тодор Батков е решил, че за момента Левски не се нуждае от Христо Йовов, защото на неговия пост разполага с двама футболисти – Жоазиньо и Николай Димитров. Батков е наредил трансферът на крилото да се отложи, докато "сините" не продадат Жеан Карлос и юношата Николай Димитров. Йовов ще премине в Левски, ако клубът намери купувач поне на един от двамата.

Христо Йовов намали финансовите си изисквания и стигна до споразумение за договор със "сините". Не е изключено треньорът на руския Терек Грозни Вячеслав Грозни да се превърне в решителна фигура за завръщането на Йовов на "Герена". Специалистът иска Жеан Карлос в състава си и ако бразилецът напусне Левски, Тодор Батков вероятно ще даде благословията си за трансфера на Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
14.01.2009 13:01

аве нз за вас левскари но на мен този Батков вече ми омръзна,от как е собственик прави всичко на обратно от желаното от нас верните фенове.Първо продаде Ричи на който му беше мн добре в Лесвки и не искаше да си ходи,после Ицето и Телкйски,за тях съм склонен да се съглася по добре беше да си ходят та да се обиграят младите.Грешката беше продажбата на Топузаков-сърцето на Левски.Но пък Бистрон е мн класен също.Най-големия му гаф беше освобождаването на Мъри.Дано сега да съжалява за което.Няма фен на Левски който да го е искал това.Мъри ще остане завинаги в нашите сърца.Сега иска да продаде Никито Димитров,еми не мога да го разбера продаде Йовов уж за да се подмлади Левски и да се развият талантите(е естествено зе хубави пари от трансфера де),а сега той тъкмо се разви и от догодина ще мачка и той иска да го продаде.Ми Рабех-на него си му е добре а той пак иска да прелапа паарите.А после,после ше мрънка за трофеи и класиране за Шампионската.Ми така не става.Като вжимаш пари за трансфери,после и ще даваш,иначе 6е ми ядеш .у.а