Сити вади луди пари за Кака

08:41
Сити вади луди пари за Кака
Манчестър Сити приготвя поредната бомбастична сума за топ-трансфер. "Гражданите" са готови да дадат 175 милиона паунда за бразилската звезда на Милан Кака, съобщава "Сън".

Шефове на Сити са се срещнали с президента на Милан Адриано Галиани тези дни, за да отправят официална оферта. Италианците много пъти са заявявали, че Кака не се продава, но не се знае как ще реагират на предлаганата умопомрачителна цена.

Новите собственици на Манчестър Сити обявиха, че целта им е тимът да бъде сред водещите в Европа, а Кака е само една от многобройните им звездни цели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pocata
15.01.2009 18:42

хора кой колко дава ,имат дават.аи докато ние тука си чешем езиците дали се набутват или не те хората вадят и вадят от нефта и от другите си бизнеси и лихви от банки.направиха толкова много неща тия араби не само тия дето са собственици на манчестър ами и други.то небяха палмови острови ,то не хотели ,то не небостъргачи хората правят и искат тяхното дае единствено по света.а защо пък сега Сити да не са най звездният отбор.тъка че парите са си техни нека си ги харчат със здраве, *smile* *wink*

JoroR
14.01.2009 18:05

E bobolino, не си прав да твърдиш че английското първенство е най-слабото първентсво на света. Ако е така, искаш да кажеш, че е по - слабо от българското ли? Да ама мисля, че жестоко се лъжеш. Помисли само какви отбори играят, кои играчи са налице в тези отбори и колко пари се влагат!

bobolino
14.01.2009 17:34

Да не е луд да отиде в най-слабото първенство в света *smile*

cayenne
14.01.2009 10:57

josephbg има футболни собственици които са на печалба и това са всички големи европейски клубове *smile* просто някои загуби на пари се дължат на така наречената финансова криза *wink*

josephbg
14.01.2009 10:17

Абсолютно съм съгласен с paco_kl *wink* Колкото до избиването - няма футболен собственик, който да е на печалба от клуба си, можеш да си сигурен *smile* Ето ти Манчестър Юнайтед - взеха Премиършип, КЕШ, Роналдо спечели всички индивидуални награди, най-популярния отбор в света и за малко не фалираха в края на лятото

paco_kl
14.01.2009 09:17

приятелю,шейховете си имат пари.просто се майтапят със световния футбол.ако говорим за това,дали могат от посредствен отбор да направят велик клуб,отговорът ми е:успя ли абрамович с толкова средства да направи челси велик?не,защото няма легенди в тима от лондон.с пари не може да си купиш история!

bacardy_breezer
14.01.2009 08:45

ОФ тея шейхове са мноооого зле *sad* Те колко пари се изръсват за звезди , после немогат да си ги избият 20 години (ако Сити печели и Премиършип и ШЛ ).Абрамович купуваше къде къде по-скромни звезди ,за по-малко пари и вече за 4-5 години продължава да е на загуба.