И Морозс бяга от \"Армията\"

10:02
И Морозс бяга от \"Армията\"
Викторс Морозс има намерение да си тръгне от ЦСКА заради неплатени суми без дори да минава арбитраж. Новината съобщиха пред "7 дни спорт" агенти на играча.

Мениджърът на футболиста Зоран Кърнета вече е изпратил до червения клуб и до футболната централа нотариална бележка, която задължава ЦСКА да изплати всички дългове към Мороз, които възлизат на около 30 хиляди евро. Това трябва да стане в срок от 10 дни. Отделно, Кърнета чака личен хонорар от 15 хиляди евро.

Ако не получи парите до петък, латвиецът директно си тръгва от ЦСКА, а случаят ще се поеме от ФИФА. Мороз беше привлечен през есента и си спечели титулярно място при "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

captain123
14.01.2009 11:09

Момчета, вие май не сте ме разбрали. Не съм искал да коментирам качествата на Мороз. Говоря за коректни платци. Иначе вие като ходите на работа на края на месеца искате заплата, нали. За това става дума. Защо всички чужденци, които дойдоха на Армията есента искат да се махат, защото не могат да играят ли или защото не им се плаща?

cayenne
14.01.2009 10:52

Добри играчи ... какво му е доброто на Мороз ? колко пъти е започнал титуляр ? колко пъти е зарадвал публика ? Довиждане *smile*

help_me
14.01.2009 10:41

Тоя да не би да играе,аз съм по добър от него.Некъв приведен играе,5 часа мери топката,по добре да бега като е алчно копеле.Само Цска.

captain123
14.01.2009 10:31

Ей така ЦСКА ще си изтърве добрите играчи.В клубовете на запад защо всичко им е уредено и от футболиста се иска само да играе. А ние какво правим- привлечем някой чужденец и после по всякакъв начин му показаваме, че е направил грешния избор.