Сколари: Защо само аз да опирам пешкира

10:29
Сколари: Защо само аз да опирам пешкира
Мениджърът на Челси Луиш Фелипе Сколари се нахвърли на звездите в тима си. Поставен под сериозно напрежение, спецът обвини играчите за срива в отбора.

"Защо трябва само аз да опирам пешкира. Нека и футболистите си поемат вината, а не да се считат за безнаказани. Всички сме в една лодка", изригна треньорът.

Бразилският наставник очевидно не се притеснява и от евентуално уволнение.

"Не ме интересува. Ако загубя работата си, ще си намеря нова. Може да е утре, може след една година. Аз съм работил във футбола 25 години, така че няма проблем", коментира Сколари.

Челси е втори в Премиършип, но спечели едва 10 точки от последните си 8 мача за първенство. Върхът на падението беше загубата с 0:3 от Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" през изминалия уикенд.

Днес Челси може да срине още повече авторитета и амбициите си, ако се провали в преиграването на мача от 1/32-финалите за Купата на Англия със Саутенд. "Сините" от Лондон играят тази вечер на терена на 14-я в класирането на Първа лига. Мачът на "Стамфорд Бридж" завърши 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
14.01.2009 11:46

Ако тази вечер Челси не победи Саутенд за по-нататъшно класиране в Фа- всички обират пешкира,но според мен Челси ще се отърси от кризата в която е в момента и ще започне да показва добра игра и мотивация за победи и 1-вото място.

CFC_1905
14.01.2009 10:56

"Сколари: Защо само аз да опирам пешкира"
Защото само ти имаш пералня, май френд. *angry*

AriesBG
14.01.2009 10:46

Ще бъде доста жалко ако всичките негативи ги понесе Сколари.Според мен след последните интервюта вина имат основно играчите.Липсва атмосферата в клуба , жалко е да се гледа как класни играчи от калибъра на Балак ,Деко ,Лампард и др. не могат да се сработят и да покажат това на което са способни.Анелка е чудесен футболист , но във всеки отбор където е бил е създавал скандали и с треньори и със съотборници.Сега когато Сколари му даде шанс и той успя да се докаже явно му развърза езика и ето ги резултатите.По-добре за клуба е ако успеят да се отърват от него през зимния трансферен прозорец макар че е голмайстор...

captain123
14.01.2009 10:36

Май доста му се насъбра на Сколари напоследък. Вярно, че и треньор и играчи са виновни за моментното състояние на Челси, ама до сега поне аз не съм чувал за слаби резултати в един отбор да си тръгнат играчите. Като че ли наистина ще обере пешкира.