Бербатов и Рууни срещу защитата на Уигън

12:24
Бербатов и Рууни срещу защитата на Уигън
Тази вечер в 22:00 часа българско време английският шампион Манчестър Юнайтед приема отбора на Уигън в отложен мач от Висшата лига. След категоричния си успех над Челси с 3:0, "червените дяволи" ще трябва да се справят с тима на Стив Брус, като победата ще ги доближи на едва 2 точки зад лидера в първенството Ливърпул, а при нов успех над Болтън през идния уикенд, Юнайтед може да оглави временното класиране.

Двубоят обещава да е доста интересен, предвид формата, в която се намира Уигън. "Латикс" има четири победи в последните четири шампионатни мача и със сигурност няма да излезе като обречен на "Олд Трафорд" тази вечер. Още повече, че съставът на Стив Брус се намира на отличната 7-а позиция в класирането на Висшата лига. Наставникът на гостите ще може да разчита на всички свои футболисти, които използва при последната победа над Тотнъм с 1:0.

От своя страна мениджърът на домакините сър Алекс Фъргюсън ще трябва да разчита на Джони Еванс и Джон О\'Шей, който ще играят на мястото на контузените титуляри Рио Фърдинанд и Патрис Евра. В атакуващата си формация шотландецът няма проблеми и в игра ще излязат Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Димитър Бербатов.

Вероятни стартови състави:

Манчестър Юнайтед:
Ван дер Саар, Невил, Видич, Еванс, О\'Шей, Роналдо, Андерсон, Карик, Скоулс, Рууни, Бербатов

Уигън:
Къркланд, Мелхиот, Шарнър, Брамбъл, Фигероа, Валенсия, Паласиос, Кетърмол, Тейлър, Хески, Заки

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация