Калдерон отрече да е манипулирал гласуването

14:35
Калдерон отрече да е манипулирал гласуването
Президентът на испанския шампион Реал Мадрид Рамон Калдерон отрече публикация в пресата, че внедрени от него делегати в Генералната асамблея на клуба са гласували "за" одобряването на фискалния баланс за изтеклата финансова година и бюджета за сезон 2008/09.

"Уверявам ви и гарантирам, че нито Рамон Калдерон, нито който и да е от членовете на Генералната асамблея са манипулирани или са позволили асамблеята да бъде манипулирана. Това просто не е нашият начин", заяви той.

"Никога не съм ограбвал, който и да е и още по-малко Генералната асамблея", допълни той по повод на твърденията, публикувани на първа страница на вестник "Марка".

Според изданието Калдерон е манипулирал гласове на Генералната асамблея. Днес "Марка" публикува снимка на Генералнат асамблея на първа страница, на която с жълти кръгове са очертани главите на десетте делегата, за които се твърди, че са гласували незаконно. "Това са лъжите на Калдерон" е заглавието под снимката. Реал ще направят проучване по този въпрос, заяви директорът на "Белия балет" Луис Барсена.

Счетоводните сметки за 2009 година, според които 9.4 процента от продажбите са се вдигнали на 400,2 милиона евро, бяха одобрени с 564 гласа "за", 517 "против" и 32 "въздаржали се".

\"\"


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация