Велев: На контролите стават скандали заради слабите съдии

15:37
Велев: На контролите стават скандали заради слабите съдии
Наставникът на Славия Емил Велев заяви, че много слабото съдийство на контролните срещи е причината за скандалите, които се получават на мачовете на Славия, ЦСКА и другите български отбори.

Велев сподели, че е доволен от проведената подготовка от страна на Славия и не се притеснява от големия брой загуби в контролите.

"Загубите са част от играта. В подготвителния период не е от много голямо значение дали си победил 2:1 или си паднал 3:4. Ние си направихме нашите изводи и проведохме много добра подготовка. Надявам се загубите да не се отразят на самочувствието на футболистите. Мисля, че нещата ще са доста променени през новия полусезон за нас, надявам се да е в положителна насока", каза Велев при завръщането на "белите" от лагера в Анталия.

"Нивото на съдиите е много слабо в тези контроли и затова почти във всеки мач стават скандали. Амкар Перм ни биха след измислен фал и още по-измислена дузпа, но това е част от играта и аз казвам на футболистите да не реагират по никакъв начин, защото това все пак е контрола. Не вярвам съдията да се е опитал нарочно да манипулира резултата в тази среща", допълни наставникът на Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация