Дрогба: Този път мечтите ни ще се превърнат в реалност

12:49
Дрогба: Този път мечтите ни ще се превърнат в реалност
Нападателят на Челси, Дидие Дрогба заяви, че неговият отбор няма от какво да се притеснява при днешното гостуване на Ливърпул в първи мач от 1/2-финалната фаза на Шампионската Лига.

Двата отбора ще се срещнат за трети път в рамките на четери сезона на този етап от борбата. В лагера на Ливърпул се надяват да продължат своята успешна серия срещу "сините" и да ги отстранят за трети път.

Завръщането на Дрогба все още е под въпрос, след като пропусна няколко срещи. Футболистът от Кот Д\'Ивоар  смята, че Челси ще разполага с всичките си звезди за втория мач на "Стамфорд Бридж."

"Аз не се притеснявам ни най-малко от тях" - заяви Дрогба за ДъСън

"Те ни победиха в предишните два полуфинала, но този Челси е способен да победи още на "Анфийлд."

"И колко прекрасно би било това."

"Ключът се крие в това да наложим контрол от първия съдийски сигнал. Също така мисля, че този 1/2-финал ще се реши на реванша на "Стамфорд Бридж, а там не сме побеждавани от настоящия си съперник в досегашните срещи."

"Техният треньор е голям тактик, особено в мачовете на елиминация, а и той самия ще изведе свеж състав имайки предвид, че разполага с дълга резервна скамейка."

"Ние се виждаме с трофея толкова сезони и мисля, че този път вече мечтите ни ще се превърнат в реалност."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

READing
22.04.2008 20:21

Тази вечер АНФИЛД ще посинее от голове

NiKoL4ostz
22.04.2008 19:02

Може да е сдуспа ама поне няма да е с нереализирам гол 1 път ще мине 2 пъти пак ама на 3-тия няма да бъде

ani_326
22.04.2008 15:54

С не особено атрактивна игра да не кажа скучна Ливърпул успяват да пробият в шампионската лига,според мен са малцина хората които харесват в момента как играе тима на Рафа бенитез,няма атракция няма динамика в играта както и красива изобретателна игра..Но за сметка на това те компенсират с много дух и силен хакарактер,за мен пътя на Ливърпул ще спре до тук.Няма да се очудя още на "Анфиилд' Челси да вземат 3-те точки вярвам,че ще оставят на заден план опасенията си от миналите години и ще бъдат по стойностния отбор.Дано днес да е поне на половина такова шоу колкото мача на Ливърпул и Арсенал,но силно се съмнявам залагам на под 2.5 гола ще видим какво ще се получи : ]

tayfun94
22.04.2008 14:47

ако казваш че ливърпул не е отбор значи не разбираш от футбол


YOULL NEVER WALK ALONE

GLORY GLORY LIVERPOOL

nista
22.04.2008 14:09

Хаха то това Ливърпул отбор ли е ? Може да е мангал ама Ливърпул не ги пропуска.Неска кат им напълни кошниците...След мача ще коментираме

donnikalas
22.04.2008 13:44

Този манго има да мечтае за победата на Анфийлд, най много някой червен картон да изпроси, че да вкарат гол от дуспа. Има ли гол за Челси, ще бъде от дуспа!