Няма конкуренти на Михайлов за президент на БФС

10:59
Няма конкуренти на Михайлов за президент на БФС
Последният срок за внасяне на кандидатура за президент на Българския футболен съюз изтича в 17:00 часа днес. Най-вероятно сегашният президент Боби Михайлов да бъде преизбран на Конгреса на 30 януари без никаква опозиция.

Също така днес ще се състои редовно заседание на Изпълнителния комитет на БФС от 16:00 ч. в сградата на футболната ни централа на ул. "Цар Иван Асен" 26.

В последните няколко месеца бяха спрягани няколко имена, като евентуални съперници на Михайлов за шеф на БФС. Това бяха Васил Божков и Младен Червеняков, които обаче обявиха твърдо, че няма да влизат в битка за БФС. Третият анонсиран вариант беше Васил Иванов - Лучано, който обаче все още не е подал кандидатурата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
15.01.2009 14:37

Всичко стана ясно още след оттеглянето на Васил Божков. Жалко наистина, че Боби ще остане начело, защото с нищо не показа, че заслужава да е шеф на БФС. Преди 2-3 години Иван Славков ми беше много антипатичен, заради скандалите, в които се забъркваше, но сега бих го предпочел 100 пъти пред Михайлов. Може да е бил пияница, но се грижеше за футбола ни... донякъде.
Дано нещата да се променят и Боби да ме опровергае. Това обаче дълбоко ме съмнява.
Колкото до затревените терени... има няколко наистина добри бази в България, но все още сме далеч от европейското ниво. Вчера четох, че Черноморец започват строеж на нови бази - дай боже да е истина и все повече такива добри инициативи... *thumb_up*

martonik
15.01.2009 13:42

Ами аз ще ти кажа-терените направени през миналата година са 2ва този на Славия и Левски направиха помощен терен!!
Колкото до младите таланти Ники Михайлов *joking* сключи трансфер с Ливърпул!!

rado33
15.01.2009 12:35

дори и да се появи,нищо няма да се промени....За съжаление Боби ще си остане-просто няма алтернатива,но това е най малката беда.Ако някой успее да ми каже колко затревени терена за деца са направени..колко треньора са пратени на обучение в Европа ще го почерпя!