Милан и Манчестър Сити започнаха преговори за Кака

08:16
Милан и Манчестър Сити започнаха преговори за Кака
Кака e все по-близо до грандиозен трансфер от Милан в Манчестър Сити. Представителят на бразилеца Диого Кочо съобщи, че вече е налице желание от страна на италианците за директни преговори с английския отбор.

Клубният телевизионен канал на Милан потвърди, че ръководството на отбора обмисля офертата на "гражданите". Споменаваната сума е 120 милиона евро. При настоящата ситуация изглежда много вероятно италианският гранд да приеме предложението.

Според водещи медии, бащата на Кака ще лети за Англия, където в понеделник ще преговаря със собствениците на Манчестър Сити за личните условия на сина си.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SchweppesS
16.01.2009 10:50

А бе разширете малко гръгозора си ,тва че до момента Сити нема успехи ,незначи 4е няма да ги постигне, И ЧЕЛСИ НЕ СА ФАКТОР 4е този път с пари няма да стане.

johnieboy
16.01.2009 10:11

Точно щях да напиша, че ако има причина да отиде в Сити това ще е Роналдиньо или по-скоро ако офертата на гражданите се беше случила през лятото. Кака не е футболист, който ще гони парите на Сити, единствено може да се чувства предаден от ръководството на росонерите и това да го подтикне към тази безумна грешка...

Barbata88
16.01.2009 09:31

Според мене Кака не трябва да ходи в Манчестър Сити, това ще бъде сериозна грешка от негова страна - ако Кака отиде в Сити ще си провали кариерата. Милан може и да се съгласят да преговарят, но дали самия Кака ще приеме преминаване в Сити. Той е голям футболист и търябва да играе в голям отбор, какъвто несъмнено е Милан, и какъвто не е Сити.
Отново казвам - ГРЕШКА и то сериозна! Не може футболист - носител на Златната топка, носител на ШЛ и др. големи трофеи, играещ в един от най-големите клубове в света да отиде в отбор, без сериозни футболни традиции, отбор, който не е печелел трофей и аз незнам от кога, отбор, който в момента се бори да не изпадне от Премиершип. Няма логика! Освен ако самия Кака не е лаком за пари. И как ще си остави приятелите и сънародници в Милан - Роналдиньо и Пато. НЕВЪЗМОЖНО
Смятам, че Сити ще останат отново с пръст в уста! Само с пари не става Сити. Ако ще и Пеле и Марадона на куп вземете - пак няма да станете голям отбор!