Очаквайте най-доброто от Бербатов

10:50
Очаквайте най-доброто от Бербатов
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отново потвърди, че е доволен от представянето на нападателя в своя състав Димитър Бербатов, след като изтече първата половина от дебютния сезон на българина при "червените дяволи".

Капитанът на България има реализирани само 4 гола във Висшата лига, след трансфера си от Тотнъм за 31 млн. паунда през лятото, но Фъргюсън е доволен от начина, по който 27-годишният футболист се адаптира в тима. Мениджърът на шампионите на Англия каза още пред "Сън", че на Бербатов му се налага да се справя и с допълнителен натиск от страна на пресата, което е неминуемо след такъв голям трансфер.

"Имам чувството, че скоро ще видим най-доброто от Бербатов", заключи Фъргюсън.

След контузията на Уейн Рууни, която изкара англичанина извън игра за три седмици, Димирът Бербатов ще трябва да покаже пълните си възможности за да може Юнайтед да продължи победния си ход и да измести Ливърпул от първото място в класирането. Първият тест за българския футболист престои в събота, когато "червените дяволи" гостуват на Болтън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spalding_rs
18.01.2009 00:48

"Лекето", явно много те е яд на Ман. Юн. и може би за това, че най-добрият ни футболист играе в един от най-добрите клубове в света. Вместо да приказваш небивалици, вземи и се засрами или може би не си българин?

spalding_rs
18.01.2009 00:43

Да, разбира се , че не трябва да се гледат само головете. Ами защо не погледнат статистиката, колко асистенции има във Висшата лига. Май нашето момче е пръв с 8 такива. Нима това не е важно, вкарва такива идеи на терена, че противниците се чудят какво става. Не напразно феновете вече го обожават.

krumvlasev
17.01.2009 22:51

просто бербатов в момента е наи добрия в ман4естър.и само болни мозаци могат да го критикуват.не гледаите само колко голове е вкарал,само 4овек които не разбира от футбол би казал лоши думи за него.

lubo_krika
16.01.2009 14:38

абе хора що не спрете да упреквате Бербатов,незнам това вашето от завист ли е или просто се чудите с какво да се занимавате като оплювате някого.Вместо да се радвате,че има българин в един от най-добрите отбори в света,само го плюете.Живи и здрави бъдете.

BoBi_Levskara
16.01.2009 14:27

Нормално е да вкарват по 1 гол на мъка след като всички състави когато играят с Юнайтед играят с 10 човека в защита и не си помислят да минава центъра.Сами видяхте Челси се опита да играе футбол не игра с 10 човека отзад и естествено резултата беше на лице.Без проблемни 3 гола с възможност за още толкова.

leketoo
16.01.2009 12:58

Кви "килметри" бе момко *wonder* *joking* Каква е тази мерна единица, професоре? Гледал съм мачове на Юнайтед, бъди спокоен, но ти явно ги гледаш с лошо качество! Без него миналата година Рууни, Тевес и Роналдо разпиляха всяка защита, а сега се вкарва по един гол на мъка.

mony_koleg
16.01.2009 12:43

абе момко, кви разходки бре, вие само едно и също говорите, само да ти кажа че Бербо разходката, преди 2,3 мача имаше най-мн килметри навартяни за Манчо , така че споко с разходките *wink* , и ако гледаш изобщо мачове на Манчестър, ще знаеш че в мачове без него не могат да направат едно положение

leketoo
16.01.2009 11:03

Съра вече дава фира! Всеки ден е с изказвания и пресконференции, хвалби по играчите и други подобни дивотии. Който е гледал мача с Уигън ще знае, че Бербо се разходи 90 мин и се прибра. Отново рижия добитък измъкна мача с едно на мъка. Сега обаче някой ще трябва да потичква повечко защото нервния дебел се контузи и няма кой да вкарва голове. Чака ги много тежък мач с Болтън! Ако сте гледали гостуването им на Арсенал ще знаете, че играят много организирано в защита, което ще е проблем за Юнайтед. Дани Шиту ще мята здраво манекените. Айде Болтън *joking*