Удар за България, Тунчев извън игра до края на сезона

14:51
Удар за България, Тунчев извън игра до края на сезона
Защитникът на българския национален отбор по футбол Александър Тунчев ще бъде извън терените до края на сезона, съобщи официалният сайт на неговия клубен отбор Лестър. Бранителят бе изнесен с носилка през първото полувреме на загубата на "лисиците" с 1:2 като гост на Кристъл Палас на "Селхърст Парк" в преиграване от третия кръг на турнира за Купата на Футболната Асоциация.

Тунчев получи контузия в коляното, а допълнителният преглед със скенер показа, че стълбът в отбраната на националния отбор на България има частично разкъсване на предни коленни връзки. Българинът има 25 мача за Лестър, откакто премина през лятото в английския тим от българския шампион ЦСКА.

Така новият национален селекционер на България няма да може да използва един от най-добрите български бранители в предстоящите световни квалификации за Мондиал 2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bObae
16.01.2009 20:54

вълк, едва ли заради него и в.илиев сме паднали...нима никой не губи мачове??? още повече сърбия си играха добре...а ние сме големи драматурзи..кво толкова един мач, при това приятелски...противно на много мнения мисля, че част от момчетата се стараеха и в резултат на това си я подаваха по добре от колкото в квалификациите примерно..вкарахме и гол, минахме и центъра...да гадно е че сме слаби ама то къде ли сме силни..може би в кражби, корупция и тн
тепърва ще има мн важни мачове и ако новия тренер/дано не е алкохолика сърбин или оня другия пендел пак оттам/ не заложи на нови момчета във почти всяка линия ще го ядем големия

bacardy_breezer
16.01.2009 18:10

Ние сме си достатъчно "ударени".Марто Петров,Валери Божинов са и Тунчев...Само барби остана

bluewolf
16.01.2009 16:31

О, не... огромна загуба,това ни е най-класният футболер, заради него и вальо илиев паднахме само с 6-1 от сърбите...