Георги Градев: Ще накажат Левски със спиране на трансферите заради Да Коща

16:09
Георги Градев: Ще накажат Левски със спиране на трансферите заради Да Коща
Адвокат Георги Градев си сряза на парченца картата за лицензиран агент в България на днешната си пресконференция в пресклуб "България" с което шокира за втори път присъстващите журналисти. Лицензираният мениджър публично обвини футболната ни централа в присвояване на средства и засегна случая с разтрогването на Да Коща и присъединяването му към Левски.

"Всички правила на ФИФА важат и за БФС. Нашата футболна централа няма право да гледа случаите от международно естество, защото ЦСКА е с регистрация в България. Решението, което е взето от Арбитражната комисия в случая Да Коща, е абсолютно невалидно и нищожно. Нека да е ясно за всички. Същия случай като Да Коща имаше преди две години в Гърция и ФИФА тотално не зачете решенията на вътрешната федерация. ЦСКА ще спечели делото в Лозана, което повдигна срещу Левски и Да Коща. От сега ви казвам, че с който отбор започне да тренира Да Коща, а това е Левски, след година и половина като приключи делото в спортния съд, ще отнесе наказание за трансфери в срок за една година", заяви Градев.

Адвокатът допълни още: "Да Коща така и не успя да се свърже с ЦСКА. Още на летището две яки момчета чакаха португалеца и не му дадоха възможност да си получи парите. Той не се появи на касите сутринта, а беше на арбитраж. Беше скрита датата на арбитража с цел да се пореже ЦСКА и успяха. Аз ако съм от шефовете на "армейците" никога няма да гласувам за Борислав Михайлов, трябва да са луди."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
17.01.2009 17:01

Срещу корумпираните типове от Изпълкома на БФС, и неговите подопечни чиновници и комисии.....толкова! Той Георги Градев, затова и си скъса лиценза. А за тези които им вярват е отредена ролята на ....палячовци?!

pafata
17.01.2009 12:39

Градев май много обича медиите да пишат за него. Даже си сряза лиценза *smile* Истината е, че си остава един палячо - само говори и досега нищо не е направил.

Vergil
17.01.2009 07:35

абе лекето голямо си леке. Вскички неща дето ги каза са плод на собствената ти свинска злоба, която всички чорбари притежават. Няма и едно мнение, в което си се обосновал та да ти повярваме. ЕЙ ОТ ТАКИВА МАЛКИ ЗЛОБАРИ И СТРАХЛИВЦИ СЕГА ДЪРЖАВАТИ НИ Е ТАКАВА *sick* .

velikoiv1983
16.01.2009 23:57

сопствениците на ЦСКА е фирма Титан(събират боклука).СЪБРАХА СЕ.

akoycska
16.01.2009 23:28

Аз не знам вие болни мозъци ли сте или това е естественото състояние на говеда, заразени от "луда крава"!!! За ЦСКА са играли Велики Уефскари-мъри /вкарал гол на любимия му отбор/; Коловати /пазил упешно мекотелото Сираков/ и след контузия, платена операция от ЦСКА, след продължва кариера на футболист; Гибона /също разписал се във вратата на WC!!! А за Да Коща-наистина за 3 мача хвана окото-донякъде съжалявам, че не остана в ЦСКА, но знам, че със сигурност следващия сезон отново ще се върне при ШАМПИОНИТЕ!!!

BoBi_Levskara
16.01.2009 22:36

Странно червената сган винаги е недовлна от сегашното БФС винаги то "им обърква сметките".А вчера излезе още по интересна новина че ЦСКА подрекепя Борислав Михайлов и сегашното БФС.Явно не виждат в каква помия са затънали и се опитват да ни прават да глупаци и да си разиграват техните игрички.И после хора като тоя Градев ще втълпяват невероятни заговори и световни конспирации на който червени фенчета неимоверно вярват.

drummer
16.01.2009 20:33

След така изнесената подробна и компетентна информация от Георги Градев, показваща престъпната дейност на аферистите от БФС, поставили се в услуга на едни други престъпници, тези от Подуяне, всички въпроси са излишни! Това е тъжната истина за родния футбол.

martonik
16.01.2009 18:51

Имаш право!А пък Бора го разпитвали за наркоканал държан от негов роднина!! *joking*

tupka4a
16.01.2009 18:48

Тука стана кой превари, какво им се сърдят като сами са си виновни .

martonik
16.01.2009 18:47

Говеждото варено да не се обажда!! *evil*

mite03
16.01.2009 16:52

Гледайте си кочината и не надигайте глава боклуци

leketoo
16.01.2009 16:44

Помярите от леWCки пак се проявиха. Докато има такива УРОДИ в държавата и те са толерирани от ръководните органи е ясно до къде ще я докараме. Ще си гледаме сателита през уикенда. Синята помия няма спирка, тя си се лее. Да ти се повръща от делата на Борат и начина, по който действа. Ей Борат, нали знаеш, че пак ще има някой БАТКО да ви УЖИЛИ и да ходиш пиян по летището. Рогат добитък *sick*