Левски се стяга за нова титла с нови фитнес уреди

01:07
Левски се стяга за нова титла с нови фитнес уреди
Левски се стяга за титлата през новия сезон с нови фитнес уреди, се разбра вчера. Футболистите на Левски ще имат едни от най-модерните средства за подобряване на физическата форма, похвали се пред winner.bg изпълнителният директор на “сините” Константин Баждеков на парти на “Атама” в “Кемпински-Зографски”.

“Нашият клуб ще купи уреди “Техноджим”. Искаме футболистите на Мъри Стоилов да имат най-добрите условия за физическа подготовка”, поясни Баждеков.

Както е известно, играчите на Левски имат свой фитнес-център, разположен в зала под сектор “А” на ст. “Георги Аспарухов”. Напомняне, че световният лидер в подготовка на шампиони “Техноджим” за четвърти път е официален доставчик на олимпийски игри, този път за “Пекин-08”. При закупуването на “Техноджим”, Левски може да участва за 100-те уелнес награди, които се дават от фитнес центъра. Най-голямата награда е професионален велоаргометър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GoLeMiQ_BosS
01.05.2008 11:02

Браво момчета в същия дух , вие ще сте и първия български отбор с стадион на 2 етажа , проекта е спечелен , очаква се да се започне работа ЛЕВСКИ ШАМПИОН !!!!!!!!!!

RickarD
30.04.2008 15:26

ама останалите 13 отбора са по куци и от Левски ...

doko75
27.04.2008 11:13

и със нов фитнес уреди ще си останат.. куци коне