Литекс уреди топ контрола със Зенит

14:03
Литекс уреди топ контрола със Зенит
Авторитента контрола уреди Литекс по време на зимната пауза. На 27-и януари тимът на Станимир Стоилов ще срещне руския Зенит Санкт Петербург.

Вече е ясна програмата за проверките на ловчанлии в Дубай, съобщава официалният сайт на клуба. "Оранжевите" ще изиграят два мача по време на подготвителния си лагер в ОАЕ.

На 24 януари ловчанлии ще срещнат един от двата узбекистански гранда – Бойондкор или Локомотив. Три дни по-късно Литекс се изправя срещу носителя на Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа Зенит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
17.01.2009 16:32

Успехи,....какви и за какво...? При Литекс положението е до болка познатото старо. Лига Европа ....и ранно отпадане. При Черноморец 919, оставане в групата макар и с цената на.... доста положени усилия.

Resorter
17.01.2009 14:36

Браво, Литекс за пореден път демонстрира отличната си политика чрез уреждането на тази контрола. Това си е престиж да играеш срещу носителя на купата на УЕФА и Суперкупата на Европа. А с новите попълнения + опитните имена като Кишишев и Ивайло Петков, Мъри Стоилов определено може да бъде доволен. Евала! Подобно на Черноморец и при тях успехите тепърва предстоят.