Защо сър Алекс пак остави своя топреализатор на пейката в дерби?

12:24
Защо сър Алекс пак остави своя топреализатор на пейката в дерби?
Вчера Челси постигна малко очакван обрат срещу Манчестър Юнайтед и нанесе едва второто поражение на "червените дяволи" във Висшата лига през този сезон. Под светлината на прожекторите след края на двубоя влязоха реферските отсъждания. Факт е, че за първи път от доста време виждам съдия във Висшата лига, който не просто да не подпира Юнайтед, а точно обратното. Субективно погледнато дузпата, с която Челси спечели мача, беше меко казано спорна.

Но да оставим темата за съдиите, тъй като нещо друго направи сериозно впечатление преди началото на срещата. Говоря, разбира се, за решението на сър Алекс Фъргюсън да остави Димитър Бербатов на пейката в пореден дерби мач на своя тим.

Тук не искам да отсъждам дали шотландският специалист е направил грешка или не, но недоумявам защо, когато даден нападател е реализатор номер 1 в първенството, трябва да търка пейката във важните мачове.

По-рано през тази кампания написах, че Фърги е направил услуга на Берба като го е оставил резерва в мача с Арсенал на "Олд Трафорд" (1:0). Тогава се оказах прав, тъй като след този мач българинът се скъса да вкарва и вече има 19 гола във Висшата лига, с един повече от Карлос Тевес.

Тоест ако онова решение на Фъргюсън е целяло да мотивира Бербатов, значи шотландецът е успял, всъщност очевидно е. Но именно поради това е доста странно защо Берба бе оставен на пейката срещу "сините" от Лондон.

Тук тезата, че благоевградчанинът не играе добре в големи мачове не важи, питайте Джейми Карагър и Хосе Рейна. Щом Бербатов е вкарал хеттрик на велик отбор като Ливърпул, защо да не го направи срещу Челси?

И като се остави настрана приповдигнатият, напарфюмиран патриотичен патос, може трезво да се отбележи, че сухата статистика отрича решението на сър Алекс спрямо Бербатов.

Когато оставиш резерва най-добрия си реализатор, изглежда си доволен и на точка от даден мач. Друг е въпросът, че в последно време звезди на Челси споделяха, че се удивени от формата на Берба през този сезон. Личи се, че в лагера на "сините" са се опасявали най-много от опасността, която може да дойде от българина.

Фактът, че Бербатов гледаше мача от пейката, със сигурност е дал психологическо превъзходство на лондончани. Така в крайна сметка Юнайтед пропусна идеална възможност да дръпне на Арсенал и да се приближи още към 19-а си титла.

В неделя предстои гостуване на "Анфийлд", където Крал Кени е готов на всичко да вгорчи живота на своя сънародник сър Алекс. Естествено, глупаво е да се дават съвети на специалист като Фъргюсън, но след вчерашния мач изглежда като най-логичното нещо на света Берба да е титуляр срещу мърсисайдци. Този път и един негов гол може да е достатъчен...

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gringopro
04.03.2011 09:41

Имам въпрос.Не разбирам от футбол.
Колко пъти подадоха или изведоха в удобна позиция
Бербатов неговите съотборници?
В последните 8 мача.
Искам той да напусне,защото се е доказал и е с
класа над тоя отбор.Губи си времето.

ludotopse
04.03.2011 02:24

intermaina , Кр.Роналдо хич не го харесвам също, но е в пъти по-добре от нашият статист, въпреки ,че е лакомия и не се свени също да бележи на слабите испански отбори..И не казвам ,че Дръвчо е слаб, а че не е от класата на Рууни и Ернандес и затова не почва титуляр в такива срещи. И не мразим Бербатов,а не ни харесва стила му и ни се иска да играе по-добре, ама как да разберете...

oxlio
03.03.2011 11:26

За пореден път сигурно 10ти , съм силно огорчен от тактиката на Фърги ... Топ реализатора на Англия - Бербатов всеки мач да е на резервната скамейка това е престъпление . Явно прекалено много вярва в свойте играчи този луд човек ! Бербатов е най-добрият им играч и не му дават шанса да си затвърждава формата , но друг проблем е супер много контузени играчи , надявам се в НАЙ - СКОРО ВРЕМЕ да се върне Валенсия.. И все пак с тази "проклета" тактика се съмнявам , че ще стискат купата ... ! *sad*

sii4eto
03.03.2011 09:14

не мога да разбера как има толкова малоумни хора като Live_Forever7 и pseto и ощте други такива образи. разкараите се да пишете глупости на друго място не сме длъжни да ви четем простотиите.гледаите футбол и се наслаждаваите на играта. MeToDueB за какво им обръщаш внимание на тези те не го заслужават *thumb_up*

Live_Forever7
02.03.2011 22:56

fena_man_utd - MeToDueB да гледа реално на нещата *erm* та това е човека който лиже задника на Бербатов повече отколкото той сам го прави... BerbaTheBest - а 20минути малко ли са? нали е "велик" ако ще и за 2 да е влезнал... ама за вас е велик само когато вкарва на "първите"...

intermaina
02.03.2011 22:41

petyr_73 пич стига с тоя изуст уе, тва не е стихотворение задавам си въпроса и немога да си отговоря ама за твоя отговор - *thumb_down*

BerbaTheBest
02.03.2011 21:37

Дали си от Левски или ЦСКА нбяма значение,поне за мен.Много пъти съм казвал ,че съм левскар ,но винаги съм се възхищавал на Стоичков,сега и на Бербатов.Първо те са българи,след това идва клубната принадлежност.

BerbaTheBest
02.03.2011 21:34

Берба влезна за 20 мин..Какво да направи.Рууни след гола си нищо не игра ,както изобщо целия отбор не игра 2 полувреме.Всеки 2 пас му беше грешен.Жалкото е ,че харесвате чужденците вместо сънародниците си.Аз не съм чул англ. преса да плюе Рууни в началото на сезона,когато беше в голова суша.Те се подкрепят,а ние - не.Това е жалкото. *sad*

MeToDueB
02.03.2011 21:34

Zdr4Maho написа: те и да казват, че е слаб играч е все едно да говорят срещу вятъра, то да са дали за теб 30 милиона паунда, да си топ голмайстор на Висшата лига, да си в Ман Юнайтед и то играч със стил, мисъл, техника като Бербатов .. то трябва да си луд, тъп и не знам още какъв, за да кажеш, че е слаб играч (въпреки, че имам такива приятели, за които той е най-слабия, като гледаме мач с тях, като онзи срещу Пул с хетрика и онези 5 гола срещу Блекбърн, всичко е било случайно според тях, яд ги е при всеки вкаран от него гол .. и за добро или за лошо са фенове на бг първенството и в частност - Левски София .. и така ..

Zdr4Maho
02.03.2011 21:30

и почвате ааа как не ва срам Бербатов е българин обичаите го Сашо Диков му го каза "Аз отдавна сам ти се обяснил в любов" престанете вече да обраштате нештата някои хора които и да са те може да не харесват сила играта на Бербатов но това не означава че казват че е слаб играч вие грам не четете

Zdr4Maho
02.03.2011 21:27

методиев и ти като някои други не гледате кво се пише пални малумници сте ша извинявате ама грам не четете кажи ми в които коментар искаш някои каде е казал че Бербатов е слаб играч може да има някаде ама ме самнява или ша е 1 2 пати никои не ти го казва хората спорат коя схема и с кои играчи е трябвало да излене ,кои са по добри никои не е е казвал че Бербатов е слаб ама вие тапите парчета веднага обраштате нештата

fena_man_utd
02.03.2011 21:21

Малко са хората като Методиев,които гледат реално на нещата,но то в България не е важно човек какъв е важно е да му кажеш,че е прост и некадърник!!!

MeToDueB
02.03.2011 21:16

освен Скоус, има постове, които другите топотбори имат по 2-ма равностойни футболисти, в Манчестър пък всеки е с различен стил, различни качесва .. не са дотолкова равностойни и по този начин Сър изцежда максимума всеки мач, като заложи на даден футболист, като самия играч не е сиг за титулярното си място в следващия мач. Мн ми е странен отбора и Сър Алекс как успяват с тази тактика, ако Барса са с такава тактика, просто няма да са Барса .. няма да са това, което са сега .. те се познават по жестовете на тялото и са сработени на 100%, а Манчестър с коренно различна философия, но пак успяват, но на финала на ШЛ видяхме кой е по-успешния стил и наистина е този, ако имаш качествените футболисти, явно Юнайтед ги нямат !

MeToDueB
02.03.2011 21:14

но Бербатов макар този сезон в 3 големи мача да е бил резерва - Сити, Арсенал и Челси .. след това в най-важните моменти го е пускал, като резерва. И Дрогба вчера беше резерва и какво .. това не ви е България и левскито и ЦСКА, като има титуляри те да са слаби, а резервите 3 пъти по-слаби и да не рискуват с пускането им, това е Англия .. там резерви и слаби футболисти няма, щом са там, значи могат, нашия Бербатов може много, но нали сме българи, не можем да го оценим, все с нащо жалко самочувствие обичаме да казваме, че нащо е по-лошо от чуждото, ма в този случаи не е точно така. Иначе следя Бербатов от 5 години всеки мач .. знам какво може, наистина в Тотнъм философията беше друга, но там залогът не беше толкова голям, в Манчестър Сър Алекс си е предпазлив и с 10 защитници, ако трябва да излезе за даден мач .. ще излезне, просто той си пренява, но според мен неговата философия да е всеки мач с разл състав идва от това, че има слаба халфова линия (те вършат мн черна работа, но нямат техника, нямат идеи .. ..

MeToDueB
02.03.2011 21:09

Ние обаче сме много смешна държава .. имаме един футболист в такъв голям отбори такова първенство и направо го убиваме с критики и какви ли не простотии. Викате му резерва, а той е 6-ти по минути в Юнайтед, има колкото Рууни и Ернандес взети заедно минути и голове (че и повече). Сър Алекс вече 3-ти сезон му гласува доверие и ще му подновят и договора, и не защото е най-скъпия играч на Юнайтед, и друг път са купували играчи по 20-25 милиона, като Верон и след 1,2 сезона са ги продавали, а защото знаят, че Бербатов е футболист и знаят какво може. Това, че не е бил титуляр в даден мач .. преценка на Сър Алекс, но в най-важния момент пусна Гигс и Бербатов, но пък отбора куцаше цяло второ пв. Просто философията на Сър Алекс е такава, всеки мач с различен състав и го настройва според противника и идеята му за игра, дали на контри, дали на постепенна атака ..

petyr_73
02.03.2011 20:49

в отговор на intermaina ще ти кажа само първо да си зададеш въпроса защо сър Алекс не вкара бербатов???????????.като успееш да си отговориш на въпроса ще разбереш защо съм писал.честно казано не мисля и да пиша повече,няма никаква злоба спрямо бербатов,просто когато пишете анализирайте точно и правилно без да спестявате критиките.за да се изградиш добър футболист трябва да можеш да понесеш критиките,само така можеш да разбереш къде си сгрешил

MeToDueB
02.03.2011 20:47

Това са Сър Алекс и Ман Ютд, в този отбор няма резерви, няма твърди титуляри, нито по заслуги, нито по каквото и да било .. според зависи какъв е противника, според моментна форма и други мисли на Сър Алекс, Ман Ютд не са играли с един и същ състав не знам колко над 100 мача .. 130-140 .. няма друг такъв отбор, наистина на терена като че ли не се разбират много добре и връзката между отделните линии понякога се губи, но пък всеки футболист, дали влязъл, като резерва, дали като тит дава не 100%, а 1000%, защото не се знае кой др мач ще е тит, Рууни сега играе всеки мач, но преди 6-7 мача беше резерва, така че Сър Алекс си преценява .. Бербатов безспорно е топреализатора в момента, но Сър Алекс решава дали да заложи на креативност, мисъл и интелект или на пот и мускули или и на двете .. в мача с Челси заложи и на двете, но с Ернандес и Рууни, защото Ернандес заслужаваше да му се даде шанс, като тит, може би не в дерби, като това, но все пак .. лично за мен, като резерва е по-мотивиран и по-успешен. Но лично за мен в Мача с Челси трябваше 4-4-2 с Гигс, Нани, Скоус, Флетчър, Бербатов и Рууни ... ама все пак Сър Алекс си има други идеи и почти 90% от случаите е прав, но не и този път

intermaina
02.03.2011 20:25

stihopletec - прав си пич, мен ми се струва че някой хора пишат наизуст, пък и колектива като е зле ти неможеш сам да играеш , тоя Флетчър 3 пъти подред неможа да изнесе топката последните 5 мин. , ми Нани , Ман Ю правят атака то вместо да я подаде то уцели защитник в гърба , направо бяха трагични, като даде продължението 4 мин немогат да му вземат топката на Дрогба, 5 фала му направиха и логично изгониха Видич, пълен смях последните 15 мин.

stihopletec
02.03.2011 20:19

pseto ти изобщо гледа ли мача ?Играта на Юнайтед второто полувреме нямаше нищо общо с тази от първото.Какво искаш да влезе един играч и да обърне мача ли ? Футбола е колективен спорт ... Челси второто полувреме играха страхотен футбол.

intermaina
02.03.2011 20:18

ludotopse - радваме се че не пишеш редовно коментри
petyr_73 - ти и ти май си спал на отворен прозорец.
Аз едно немога да разбера защо за Ман Ю - мачовете с Блякбърн, Блякпуул, "слабия" Ливърпуул не са важни , а за Реал М - мачовете с Леванте, Осасуна- се превърнаха в много важни, защо Роналдо не вкарваше в тези мачове нали е много добър... половината които пишат против Бербатов са като грамофонни плочи , само едно и също, сега дори и да беше вкарал гол и да бият пак щяхте дакажите че Челси са в криза, нали? Ама и аз кво ли се чудя половина сигурно не сте са саблиали по физиеско, тръгнали оценки да правят. *lol*

pseto
02.03.2011 19:46

Бербатов показва след влизането си в игра защо не беше в титулярния състав. Точка. Както и Руни показа защо ВИНАГИ ще е първият избор - просто може да вкара задна ножица като тази на Сити и гол като този на Челси, не като нашата кукла, която само срещу втората половина на таблицата показва зъби.

izrodonomiks
02.03.2011 19:33

Live Forever7 ти си ми много интересен бате.Е ти какво искаш като влезе .. веднага поема шут и гол ли.Ебати разбирача АОЬОАОЬАахаха

Zdr4Maho
02.03.2011 19:07

gringopro аз не виждам някои да е казал че мрази Барби ти си 1-вия които казва думата мрази хората си коментират чисто футболни нешта някои го харесват като игра други не това не значи че го мразим коко си праволинене само

StoyanovKST
02.03.2011 18:48

Да така е, никой не ни мрази, просто ние се мразим и си го правим така! Затова никога няма да сме добра държава! А по темата също си мисля че САФ иска да направи нещо от Берба като Солскяр, да го вкарва в края на мача и да му обръща мачовете. *joking* Просто предположение.. *beer* *thumb_up*

Live_Forever7
02.03.2011 18:48

всички говорите ли говорите и накрая нищо... ако бяхте гледали снощи мача щяхте да видите как при първото поемане на Бербатов и веднага загуби топката именно срещу Тери *wink* друг е въпроса че Рууни и Ернандес са бързи, технични и най-вече настойчиви *smile*

gringopro
02.03.2011 18:43

На 03.03. е Националния празник на България!
Пиша го,защото съм убеден,че има някои,които не го знаят.Те не знаят и ,че Бербо е българин.
Срам ме е като чета колко го мразят някои и за какво?Жалко е.Жалки сте!
Мислех,че нас основно сърбите ни мразят.
Лъгал съм се.Българин да мрази българин...
сигурно прадедите ви се обръщат в гробовете..

desangele
02.03.2011 18:37

Бербатов не може да се обърнел да стреля като Рууни...пълни смешки,това в Тотнъм го правеше всеки мач а и в Юнайтед го е правил...За тези които казват че е мързел-те са големи идиоти.Погледнете статистиката Бербатов навърта най много километри когато е титуляр. А това дали има скорост,потърсете едно клипче в Ютуб където Берба асистира на Роналдо в мач срещу Уест Хям. *wink*

Zdr4Maho
02.03.2011 18:37

Аз пак като ида в Германия и кажа България сички викат аооооо Лечков хахах базик

StoyanovKST
02.03.2011 18:33

stihopletec - Много си прав, аз също живях известно време в Англия и Щатите и винаги когато кажа че съм Българин ми казват, ооо Бербатов е Българин нали? Но ако трябва да говоря по темата,според мен нарочно не го пуска срещу по-силните отбори, защото там играта е много по динамична и бърза, трябват му хора като Руни , които изкарват голове от гол линията.. А Бербо върши перфектна работа само като реализатор.Това е мое мнение, иначе според мен САФ си знае най-добре *wink* *beer*

Zdr4Maho
02.03.2011 18:33

каде сте видели Берба да поеме с грап да се обарне да финтира и да истреля снаряд изван наказателното никаде само на playstation а това го могат Руни Нани и др . А Нани толкова го плюете ама Нани на даржи тоя сезон в атка

Zdr4Maho
02.03.2011 18:30

каде пак срешт Ливарпул Манчо са напраили здрав мач добре че Берба му варза 2 гола с глава и някво подобие на задна даже не знам дали искаше да подаде тва бяха сичките пложение ако манем 2-то корнера от гола мача става без положения .И човека по доло каза Барби неможе да обарне такав мач иска се злоба да имаш шут от далече барзина

lozan_kr
02.03.2011 18:06

било тактика - да играе с 1 нападател - а защо не е нашия??? сега бяха 2 ма - нашето момче пак го няма! - всички гледаме манчо заради него, ама като е слаб как да го пусне саф??? въпреки всичко ще са шампиони! всички са слаби и челси и арсенал та даже и нашия леФски! само ЦСКА!!! *party*

stihopletec
02.03.2011 18:02

Имам приятелка в Англия.. каза, че кажеш ли България и веднага се сещат за Бербатов. Много от хората там го уважават и тн. Спрете с тая злоба и преодолейте тоя балкански манталитет........

petyr_73
02.03.2011 17:44

големи смешници сте бе хора,защо сър Алекс не е вкарал бербатов.сър Алекс е треньор повече от 20години и вие го изкарахте че той не може да подреди състава,не може да направи правилните смени.мога да ви кажа че бербатов не е дорасъл още за този клуб,техника има обаче мързела му е в повече,за него по важното е че играе в този клуб,а не толкова играта.избяга от националния защото няма кой да му пуска пасове пред вратата и да играе за него.за да си добър футболист не е важно дали ще вкараш 5гола в един мач,а да се раздаваш на 100% всеки двубой.това искат да видат феновете,за тях не е важна толкова победата,колкото играта на отбора.

ludotopse
02.03.2011 17:26

Отдавна не съм писал коментар, защото винаги ме плюят "корифеите" на 15-16 години , фенове на ЦСКА, Ман Юн и Бербатов, които сляпо говорят 1 и също винаги и смятат, че всичко им е ясно и всичко разбират. Този път се ядосах вече. Съвсем просто е защо той не играе титуляр - защото няма с какво да блесне и да обърне мача (както 1 Рууни бележи, въпреки че за всички е в слаба форма). Да подчертая ,че държането на топката на 1 място и въртене около нея не върши работа - трябва удар ,пас и поглед на скорост, а Бербатов ги няма. Това ,че е вкарал 19 гола ,не е показател - загледайте се срещу какви отбори - от долната част на класирането и слабият тогава Ливърпул. Не гледайте само история и статистика, а погледнете цялостното му представяне през годините и това,че в почти всеки мач е незабележим на терена и тогава давайте коментар, ако смятате ,че е нужно...

hevata
02.03.2011 17:11

Барби редовно казва на фърги ,кога му идва мензиса,за да седне на тераската и да рисува мармоти/ Маргаритиния е тъпо копеле и им вика катерици/. *lol*

Vers
02.03.2011 16:47

Абе цървули как искам ,,големият играч" Бербатов с/у Ливърпул и как ще ви го начукат да видим тогава кво ще пишете вманиачени геичета малки. *lol* *party*

gangan
02.03.2011 16:43

фърги бе тоя мач го не разбра,направо го отчете за загуба,а това че пусна нашия мензис второто полувреме,бе по скоро жест към майката МАРГАРИТКА

LiverpoolFen20
02.03.2011 16:33

А единственото дерби в което МЮ игра красиво, динамично бе срещу Ливърпул когато Бербатов вкара 3 гола... Когато Рууни е без Бербатов в атака играта на МЮ е бавна ,некоординирана...

LiverpoolFen20
02.03.2011 16:30

Бербатов или трябва да е титуляр в един мач или да не играе въобще ... От скамейката никав го няма...

Zdr4Maho
02.03.2011 15:56

Тука половината си мислят че разбират повече от САФ еми умна нация сме ние .Остаи ама другиата половина си мислят че Бербатов е Манчестер Юн.и че ако играеше Бербатов щели да бият хора аи моляви се спрете се с тапите лафове

Tovalan
02.03.2011 15:52

Факт е, че си тъп пристрастен фен! Научи се да пишеш статии или недей писа! Кой какво е бутал бе я се осъзнайте малко! Във всяко първенство, всеки отбор може да бъде понякога ощетяван или даряван-съдиите не са безгрешни, но това да казвате, че е нарочно е смешно, да не кажа жалко... Съдийски грешки стават постоянно, но е факт, че през този сезон съдийството е слабо в Англия. Пък ако все пак твърдиш, че Юнайтед са подкрепяни, ще ти кажа да погледнеш статистика за отсъдени дуспи, и да погледнеш 2-та мача с Челси миналия сезон... айде със здраве.

machocka
02.03.2011 15:50

Защо не го е пуснал ? ЗАЩОТО САФ Е ДОЛЕН ПЕДЕРАС ! Гадното гейче гони парите и се мъчи да направи името на Рууни по-известно та да е по-скъп след няколко сезона.Мъчи се да вдигне името на Чичарито ... Мъчи се , ама ме дразни ! Как може да ОСТАВИШ човек който е вкарал 19 гола за...сигурно 5 цели мача през цялото първенство ! Това е кощунство и , ако продължава така ще се отрека от манчестър само заради стария гей.

elephant
02.03.2011 15:40

Разберете, че Манчестър Юнайтед не е Бербатов! Смените на Анчелоти бяха много по-точни и се вписаха изцяло на играта на Челси през 2рото полувреме, докъто сменитя на Сър-а не се оказаха толкова полезни.Татко Карло просто го надхитри след почивката.

morfei
02.03.2011 15:36

А дали няма клауза в договора на Бербо,за солидни бонуси да речем в пауда за определен брой отбелязани голове?
Защото в 4 или 5 мача ако не се лъжа от различните турнири в Англия е резерва.Само в ШЛ срещу Олимпик беше титуляр,а!!!!!!!!!!!! *wonder*

FragNatic
02.03.2011 14:48

Не мисля че Флетчер беше слаб в нито 1 мач този сезон! Саф нацели хората без Евра и Скоулс ,но не и подредбата им

Deportiv0
02.03.2011 14:46

""дъфката" много знае" за тва не биха снощи.

baykons
02.03.2011 14:46

feфен съм на манчестер фен сън и на Бербатов найстина остана разочарован от фанкта че небеше титуляр,Чичирито е млад фудболист и голям талант ама не смятам че Саф трябваше да му се довери толкова много,то се и видя тичаше като глъмав без никва идея и дори нямаше удар към вратата,искам да отбележа и първата смяна на Челси Догба той флезе в 60мин на мястото на Анелка който ненаправи нищо през целия мач ,а Саф вкара бербо в 70мин когато Челси вече вяха зели превъзхоцво,заради тези закаснели смени на Саф се получи така.Да неговорим че махна Скоуулс и остави Флечер който беше трагичен,видясе като пусна Фабио че играта се оправи ама пак беше късно.Коментирате Рууни че не можел да играе и тем подобни неща,Рууни може този сезон да не е най добрия ама в тези мачове се вижда че прави Ман по силен той се раздава и несе предава за тва е велик,но като цяло вчера мача го изгуби САФ колкото и тежко да звучи браво на Челси за победата

plame_1914
02.03.2011 14:41

Фергюсон сбърка много за мен,че се довери на моментната форма на Чичарито,вместо на Бербо!Просто нямаше да си подволяват бековете им да се включват толкова често в атака с него,а и е майстор да задържа топката!Друг е въпроса,че Ман Ю нямат халфове да натискат при гостувания!Забележете,че както смениха Скоулс просто спряха да играят и бяха смазани!Ако бяха взели 2-ма креативни фалфа сега щеше да са страшен отбор,но дали от инат или от безпаричие,сър Алекс не взима и разчита на Флечър,Карик,Скоулс и недоразумението Гибсън да спечелят титли,3-ма от тея сега,като не са във форма и гълтат вода!За мен Чичарито е за резерва,а Бербо определено е за титуляр в какъвто и мач да е! *beer*

Love_Berbatov
02.03.2011 14:34

Много зле..остави Барбуков бате да води атаката и глей кво стаа..ако беше оставил Барбуков вчера титуляр резултата щеше да е 1:3 за Ман...Ама "дъфката" много знае.

Zdr4Maho
02.03.2011 14:22

и аз фен на Манчо и ме боли от загубата вчера но си я знаех че така ше стане нямаме стабилна средна линия средата ни е много слаба за такъв отбор добре че имаме наи добрата заштита в Европа

Zdr4Maho
02.03.2011 14:18

хора вие гледате тоя нападател тоя халф тоя заштитник и аиде открихте схемата на отбора в савремения футбол няма точни схеми

Kroki4
02.03.2011 14:18

искам да питам като играеше за тотнам играеше всеки мач нали(дербита и такива важни мачове) и вкарваше !!! А сега казвате не можел да издържи на темпото идете се скрийте мишки........... *angry*

Zdr4Maho
02.03.2011 14:14

Чачарито не е изявен нападател се пак и в мача се видя наи добре целия отбор на Мначо игра заштитно като САФ беше пуснал наи барзите си офанзивни играчи сигорно е разчитал на бързината на чачарито руни нани тва ти казвам че в тая схема която излиза това е наи доброто не мисля че Бербо пи паснал по добре от чачарито в тая схмеа другото е друг вапрос зашто тази схема

desangele
02.03.2011 14:14

Vers Ти си бил много прост бе!!!Всеки щял да вкара 5 гола срещу Блякбърн...Във цялата история на висшата лига има само ТРИ играча които са вкарвали по 5 гола включително и Бербо.Ливърпул бил в мега криза... те може да са в мега криза но поне имат достатъчно добра история,да не говорим че Бербо им вкара първия хеттрик след втората световна война. Извод:ти си едно просто хейтърче което накрая ще завижда на нашата 19 титла *thumb_down* *stop* *lol*

cocp
02.03.2011 14:07

Vers, караш ме да се смея от сърце с простотията, която сипеш... *lol*

cocp
02.03.2011 14:04

Ама те си играха с двама нападатели... къде ги видяхте повече халфове?! Просто на мястото на Бербатов пусна Шишарката...

Vers
02.03.2011 14:03

Не харесвам Манчестър,не харесвам и дъвчащия,но се е доказал като тренъор.Бербатов е добар футболст ама никога няма да стане велик за България да като голмайстор който никога не е грал на световен форум а вече е и на 30.Да погледнем головете му да направи хетрик на Пуул,ама то натях кой не им вкара като бяха в МЕГА крза да ги видим сега следващият мач където Аз прогнозирам че Манчо ще слезе от върха като играят пак срещу тях.Вкара и 5 гола срещу Блякбърн факт,да не забравяме че съра и големия Сам са доста гъсти и съм сигорен че него мач е бил меко казано нареден,друг е въпроса че се получи такъв резултат но и ако мексиканчето беше на терена той щеше да ги вкара.Какво се получава 3 гола вкарани на велик отбор който е в криза,5 гола на уговорен мач и остават някви си 11 гола вкарани на незнаини отборчета това го знае не само аз еми и дъвчащия затова него пуска и недейте се дразните тука.За нашата страна Бербо ще си остане в исторята а в Англия е просто поредният футболист малко над средното ниво.Точка

Fabregas_boy
02.03.2011 14:02

Хм,преди време пак в статия в Уинър,пишеше че така САФ прави услуга на Бербатов докато връща Юнайтед на върха.Явно Манчестър като бие-САФ уж играе на сигурно с повече халфове и дава почивка на Берба,а когато падат греши.

cocp
02.03.2011 13:58

Zdr4Maho, приятел... Чичарито да не е защитник?! Как са играли с 1 нападател ми обясни.

Zdr4Maho
02.03.2011 13:56

А и мисля че Саф знае че има голям проблем в средната линия тя не отговаря на името Манчестер Юн. всеки един гранд в англия и в еврпа има по добра средна линия и мисля че за това САФ излиза с 1 нападател и засишта средата поне докато не доиде качествен халф вярно има рижавия гигс но е смешно да се сравняват с халфове на челси по млади по енергични .А пак флетча и Карик са смешни тая година

Zdr4Maho
02.03.2011 13:50

Тука не става вапрос дали е пуснал Бербо или не става вапрос че САФ винаги излиза в трудни мачове с 1 нападател ако беше пуснал Бербо вемсто Руни не мисля че нештата штяха да се различни .Ако беше решил да играе с 2-ма напред което значи Бербо и Руни можеше и да са различни но на нас ни е наи лесно да говори дори след мача така че това е .Вие спорите в момента кои е по добар Руни или Бербатов глупости , да Бербо има 19 гола но да не забравяме че 80 % от тях са в 3 4 мача Рини не е във формата от миналия сезон но се вижда че напредва а и Руни може да накаже секи отбор сас шут изван наказателното което и стана Бербо незнам кога е вкарвал такав гол и мисля че за това САФ когато излиза с 1 напред пуска Руни защтото Берба просто няма да има шансове сам напрд отбора играя заштитно и няма да има кои да му помага

kapoB
02.03.2011 13:42

Много добра статия и аз се чудя защо го остави на пейката ама само той си знае не всеки път може да се печели с 1 тактика визирам дерби мачовете, когато Берво бива оставян на резервната скамейка дано срещу Поол Браун и Смолинг да се справят и Бербо да започне титуляр и да ВКАРА! *beer* *smile*

Berboo0o0
02.03.2011 13:39

тос сър алекс по4ва да ме дразни ве4е как може в наи важните ма4ове да оставя бербатов резерва *angry*

sakata17
02.03.2011 13:33

leader61 Руни играел силно на последък ? *lol* Та той е трагичен бартле.. вкарал е 3 гола ,а САФ не спира да го пуска т'ва ако е бележене то тогава Бербо трябва да е титуляр до живот... Руни изпада в толкова комични ситуаций във абсютно всеки мач ,че не ми се коментира...

Gaultier
02.03.2011 13:33

абе аз имам,само че реших да си излея и аз малко яда като лапе,щото ми писна да се говори само за манчестър.....и за нещастната им игра

fatalniq
02.03.2011 13:30

хаха да е,как позна.Аз като ти гледам коментарите ти и толкова нямаш.

leader61
02.03.2011 13:18


Ернандез - 8 гола при гостуване, 4 у дома
Бербатов - 4 при гостуване, 15 на "Олд Трафорд"
Нани - 23 игри за сезона,24 асистенции/голове общо
Рууни пък показа защо винаги ще играе, напоследък вкарва много и има 11 асистенции.
И затова е резонно Бербатов да е трети избор при гостуване...

fatalniq
02.03.2011 13:17

Като пусна тоз мексиканец,ко напрай цял мач,нищо!Бербатов щеше да е много по-полезен в тоя мач ама ко да се прай *smile*

ov3r
02.03.2011 13:03

Ей, комплексари, пак почнахте! Остави го на пейката, защото е изкукал дядка и в стремежа си да бъде гениален, става смешен. Срещу Тери и Иванович да пуснеш два гнома отпред... айде нема нужда. Не съм фен на никой от отборите, обаче ако продължава в тоя дух великия сър Алекс накрая ще се наака. А Митко си остава най-добрия нападател в Англия, колкото и да не ви се иска, малки човечета...

dakota
02.03.2011 12:41

рядко пиша коментари но защо отричате очевидното !ясно е за всеки защо ернандес игра снощи и защо руни е титуляр!наш бербатов му липсват техника на скорост хъс спортна злоба и и куп неща още *stop* аа да и за петичките-вече всички го разбраха *thumb_down*

svetlio_vn
02.03.2011 12:39

След хеттрика есента срещу Ливърпул,ще е просто грехота Бербатов да остане отново резерва!

Pivovar
02.03.2011 12:36

Според мен Бербатов нямаше да издържи на скоростта на този мач. Той е доказал, че не е най-бързия и мощен играч.