Реднап: За малко да поема Ал-Ахли

12:31
Реднап: За малко да поема Ал-Ахли
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че е отхвърлил предложение на Ал-Ахли миналата година.

"Имаше предложение, което определено ме заинтригува. Обичам да идвам в Дубай. Тук стандартът на живот е страхотен - безопасно е, няма проблеми, можеш да правиш всичко, можеш да ходиш навсякъде. Бях наистина заинтересуван", заяви Реднап.

Все пак Хари Худини решил да остане в студена Англия и да води "шпорите", което очевидно пожъна своя успех, предвид, че в момента тимът успешно победи с 1:0 в Милано в първия си мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
02.03.2011 16:34

Gaultier,вярно че няма да имаш проблеми ако спазваш законите,но и те имат едно закони...като това,че можеш да се целуваш на обществено място например. *wink*

mrtgg
02.03.2011 13:19

luddeN Просто имат дарба да виждат в в бъдещето *lol* *lol* *joking*

Gaultier
02.03.2011 13:18

bodyfan ограничен си и нищо не знаеш,в дубай наистина живота е спокоен,няма престъпления няма нищо,всеки прави каквото си иска и на другите не им пука,стига това,което правиш да е законно,защото ако не е тогава горко ти *smile*

luddeN
02.03.2011 13:15

"в първия си мач от четвъртфиналите на Шампионската лига. " Уинър имате прекрасен сайт, но редакторите ви са на много ниско ниво.

Bodyfan
02.03.2011 12:43

КОлкото и да ги овърташ щеше да оставиш отбор от Англия заради някви си смотани пари!?Глупак такъв! Живота бил хубав, било спокойно.....Така можеш да излъжеш само някой първокласник.Винаги съм те мразил.