Рафа Бенитес: Пенант отива в Портсмут, надявам се Агер да остане

15:58
Рафа Бенитес: Пенант отива в Портсмут, надявам се Агер да остане
Рафаел Бенитес потвърди, че спряганият за трансфер в няколко клуба Джеръмейн Пенант ще премине в Портсмут по-късно през този месец. Мениджърът на Ливърпул обаче се надява датският защитник Даниел Агер да остане на "Анфийлд" въпреки интереса на Милан.

Пенант се срещна вчера с представители на Помпи и очаква в близките дни конкретната им оферта.

"Ние сме постигнали договореност с Портсмут за преминаването на Пенант. Всичко е уточнено, но очакваме в близките дни да се финализира сделката. Що се отнася до Агер, аз искам той да остане в клуба на 100%. Даниел е важна част от нашата защита. Самият той също иска да остане, поне така ми е казал. Така че не знам защо агентът му води разговори с Милан", коментира Бенитес.

Испанецът каза, че не иска повече да говори за бъдещия си договор с Ливърпул и отрече информациите, че е сключил предварително споразумение с друг клуб.

"Аз имам договор с един клуб и това е Ливърпул. Обясних моята гледна точка върху ситуацията в момента на собствениците и мисля, че те ме разбраха. Няма никакви проблеми между нас и смятам, че скоро договорът ще бъде факт. Ако трябва да бъда честен, не очаквах преговорите да се проточат два месеца. Когато за първи път стана въпрос за това, вярвах че за седмица всичко ще е факт. Но вече трябва да
приключим с тези неща и да се концентрираме върху мачовете, които ни предстоят", обясни Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kimi_mika
17.01.2009 22:23

Аз лично се надявам Ливърпул да не продадат Агер защото е много добър футболист и триабва да си остане в отбора .