Кокала: Миньор ни пречупи, а ние бяхме много зле

17:29
Кокала: Миньор ни пречупи, а ние бяхме много зле
Наставникът на Славия Емил Велев остана недоволен от поражението на неговия тим с 1:2 от Миньор Перник и призна, че "белите" са били пречупени от решимостта на "чуковете" да вземат нещо от тази среща.

"Знаехме, че ни очаква труден мач с отбора на Миньор. От началото на седмицата говорим за този мач и всичко, което може да се случи. Имах притеснения, че може да има подценяване от страна на нашия отбор. Играхме много хаотично”, сподели наставникът на „белите”.

„Успяхме да се върнем в мача, но след отбелязването на техния втори гол не успяхме да го направим за втори път. Просто бяхме много слаби. За нас победата бе много важна. Загубихме и продължаваме напред”, добави старши треньорът на Славия.

„Срещу Берое също ни очаква тежък мач. Не искам да коментирам съдиите. Видяхте, че през второто полувреме се игра много малко време. Имаше много лежане по терена и играта много се накъса”, допълни Велев.

„Не успяхме да осъществим желаното темпо на игра. Следващият ни мач е с Берое и ще видим какво ще се получи след това. След бързи гол на Миньор нашите футболисти не успяха да реализират създадените положения. Като вкараш, ще ти вкарат. Мисля, че вторият гол на Миньор бе след първото минаване на центъра от тяхна страна за второто полувреме. На момент изглеждахме много разпиляно. Това не беше нашата игра”, каза още Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация