Петър Жеков: Няма кой да спре ЦСКА!

08:45
Петър Жеков: Няма кой да спре ЦСКА!
Победата срещу Черноморец Бургас е напълно заслужена. Резултатът 4:0 казва всичко. Според мен с тази игра няма кой да ги победи до края на сезона. Отлични първи два мача през пролетта. ЦСКА и Литекс ще се борят за титлата, защото ловчанлии играха лошо срещу Миньор и ще губят точки. Отборът вече бере плодовете от работата на целия треньорски екип. Радуканов се справя много добре, но това не е само негова заслуга. Искам да похваля кондиционния треньор Иван Йовановски, който е подготвил отбора прекрасно. Прави ми впечатление, че тичат без да спират 90 минути както отборите в Англия. На Черноморец не им дадоха да мръднат. Биеха винаги за първа топка, пресираха здраво в центъра и печелеха всички единоборства.

Вижда се, че момчетата играят като един. Радуканов е сплотил колектива - при головете се видя как се радват заедно, правят влакчета, забавляват се. Не мисля, че ще се възгордеят - тази еуфория ще бъде основата за нови още по-големи победи. Убеден съм, че ще продължават да играят с настроение и да печелят.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
07.03.2011 20:22

явно някои фенове следят повече нашият отбор отколкото техният.. А иначе Жеков е прав с тази игра няма кой да ги спре *smile*

biserms
07.03.2011 18:45

Тея смешните май много си повярваха, а ? Хубаво биха ни, заради подценяването от наша страна.После вкараха и 4ка на слабия, беззъб шарански отбор и вече НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ. *lol* Тежки мачове ви чакат и с Локо СФ и със Славия, имате и гостувания на Черно море, Литекс и Локо Пд...Ще я видим тази работа !

lozan_kr
07.03.2011 18:00

щом жекон го казва - вярвам му!
само цска *lol*