Марадона бесен на ФИФА заради Меси

10:50
Марадона бесен на ФИФА заради Меси
Селекционерът на Аржентина Диего Марадона е недоволен, че не е имал право да гласува при избора за най-добър футболист в света по собствено усмотрение. Според правилата на ФИФА наставникът на дадена страна не може да даде гласа си за свои сънародник.

"Не проумявам защо съм длъжен да гласувам за някого друг, след като знам, че най-добър играч в света е Лео Меси", каза мениджърът на аржентинския национален тим.

"Подобни правила, които ми забраняват да сторя това, са просто идиотски! Наложи се да гласувам за Роналдо, защото просто не ми позволиха да дам гласа си за Меси", каза още Дон Диего.

Както е известно, за най-добър футболист в света за 2008 година бе избран именно играчът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZeroCold
24.01.2009 17:13

Тоя е голям тъпак и много се вживява. Всякаш неговият 1 (ЕДИН) глас щеше да промени нещо *joking* Освен това...има елементарни правила...Когато искаш да гласиваш за Меси, но не можеш, НЕ ГЛАСУВАШ за най-силния му опонент (Роналдо), ами някой по-льохав, та ако не даваш гласа си за твоя човек, поне да не го даваш за пряката конкуренция. Ама той е тъпак, какво да се очаква. Нещастник смазан...наркоман, симулант и лъжец от класа.

cayenne
21.01.2009 10:27

Еми като е най-добър защо не избраха Меси ? ... Най-добрия е Кристиано Роналдо и миналия сезон беше показателен !