Призовават за бдителност при покупка на билети за Олимпиадата в Лондон

19:08
Призовават за бдителност при покупка на билети за Олимпиадата в Лондон
Лондонската полиция призовава всички, желаещи да закупят билети за летните олимпийски игри през 2012 година, да използват официалния уебсайт www.tickets.london2012.com, Националния олимпийски комитет в съответната държава или определения от него посредник.

Не използвайте други сайтове, които предлагат билети за олимпийските игри, тъй като има вероятност да е измама, предупреждават властите на Острова. Ако закупите билет от неупълномощени сайтове, магазини или хора, рискувате да станете жертва на престъпление. Ще платите за билети, които не съществуват, и няма да имате възможност да присъствате на Игрите. Освен това съществува опасност информацията от кредитните ви карти да бъде открадната и използвана за други видове престъпления. Всякакъв вид информация, касаеща провеждането на Олимпийските игри 2012 в Лондон, можете да намерите на www.tickets.london2012.com. На този интернет адрес може да бъде направена справка и за определените във всяка държава посредници за продажба на билети. Ако закупите билет, който сте възпрепятствани да използвате, чрез оторизирания за съответната държава доставчик или чрез посочения уебсайт имате възможност да го препродадете или сумата за него да ви бъде възстановена. Организаторите напомнят, че официалните доставчици на пакети за настаняване са трима: Thomas Cook – www.thomascooklondon2012.com; Prestige Travel – www.prestigeticketing.london2012.com и Jet Set Travel – www.jetsetsports.com. Хора, пребиваващи извън Обединеното Кралство и посочените европейски държави, ще могат да се снабдят с туристически пакети чрез Националните олимпийски съвети или оторизираните препродавачи на билети. Информация за това кои са посредниците, определени за всяка държава, може да бъде намерена на официалния уебсайт на Игрите - www.tickets.london2012.com. От полицията напомнят своевременно да се осведомявате за заложените в пакета условия, за да бъдете наясно какво точно купувате.

Съществува специфично законодателство по отношение на продажбата на билети за Олимпийски и Параолимпийски игри. Бъдете внимателни и винаги проверявайте дали местата, от които ще купите билет, са оторизирани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация