Родният букмейкър с нов управител

11:26
Родният букмейкър с нов управител
Българската букмейкърска къща Еврофутбол има нов управител. Мариела Замфирова се присъедини към компанията на 5 януари 2009 г., съобщава сайта на букмейкъра. Тя е работила на различни мениджърски позиции в основния телекомуникационен оператор в България – БТК Груп тринадесет години. Последната заемана длъжност е старши мениджър "Вътрешни комуникации". Има магистърска степен по бизнес администрация и магистърска степен по английска филология.

Мариела Замфирова заема мястото на Николай Дамянов, който става управител на "Еврофутболпринт" ЕООД, където ще ръководи информационния ТВ канал "Еврофутбол" и вестник "Еврофутбол".

"Вярвам в екипността, както и съм убедена, че хората са най-ценният актив на всяка компания. Разчитам на подкрепата и професионализма на екипа на Еврофутбол", коментира Замфирова.

Съвместно с другите двама управители на Еврофутбол – Боян Найденов и Николаос Арсенопулос, тя ще работи за запазването на водещата позиция на Еврофутбол и развитието му като динамична и иновативна компания, която е в крак с най-новите световни продукти и тенденции в областта на глобалната развлекателна индустрия. Наред с това, ще се включи и в общите усилия за затвърждаване на авторитета на компанията като водеща в областта на корпоративната социална отговорност и на ключовата й роля, като българската букмейкърска къща по отношение на спонсорирането на родния спорт.

Еврофутбол ООД е първата частна букмейкърска къща в България. Дружеството е регистрирано в София в началото на 1993 г. Притежава лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания, издаден от Държавната комисия по хазарта. Съдружници в компанията са "Евросъдружие” ООД- мажоритарен акционер от българска страна с 51 % дялово участие, и "Билот" ЕООД от гръцка страна с 49% дялово участие.

Еврофутбол е пълноправен член на World lottery Association, European Lotteries и UEFA Intertoto Cup. В дейността си компанията се съобразява с правилата, приети от тези организации, и работи активно за повишаване на доверието и развитието в индустрията като цяло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация