Сменят Кокала с бивш национал от Златното поколение

12:38
Сменят Кокала с бивш национал от Златното поколение
Петър Александров може да стане старши треньор на любимия си отбор Славия, съобщи източник, близък до ръководството на столичани.. Ръководството на „белите" мисли за смяна на сегашния наставник Емил Велев-Кокала заради незадоволителните резултати от началото на сезона. Въпреки че президентът на Славия Венцеслав Стефанов вече декларира, че Кокала остава начело на отбора, в ръководството се обмислят и варианти за неговата смяна. Това ще стане факт, ако лошите резултати и перспективите пред отбора не се подобрят. На „Овча купел" отдавна мечтаят за място в евротурнирите, но амбициите почти винаги привършват далеч преди последните кръгове в „А" група.

Според запознати силният човек в най-стария столичен клуб Младен Михалев-Маджо е решен най-накрая да стегне отбор, който е в състояние да играе в Лига Европа след следващия шампионат. Освен помощник-треньора на Люцерн Петър Александров сред обсъжданите имена за евентуална смяна на Емил Велев фигурират и други българи, които работят в момента в чужбина, като Димитър Димитров - Херо, бившия наставник на Металург (Донецк) Николай Костов, както и сърби.

„Никой не ме е търсил и с абсолютно никого не съм говорил. Ако трябва да съм честен, от никого от България не съм имал запитване, откакто преминах към треньорството", заяви за "24 часа" Петър Александров, намерен в Швейцария за коментар по темата.

"Никога няма да забравя откъде съм тръгнал. Славия винаги ще остане отборът на моето сърце. С Венци Стефанов сме приятели. Но това е всичко. Мисля, че не е времето да спекулираме", добави асистентът на Люцерн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация