Връщат Зинедин Зидан в Реал Мадрид

15:26
Връщат Зинедин Зидан в Реал Мадрид
Бившият президент на Реал Мадрид Флорентино Перес направи няколко примамливи за привържениците на клуба хода, с които да си осигури нов мандат начело на "Кралския клуб", след като досегашният шеф Рамон Калдерон подаде оставка.

Испанските медии разпространиха информацията, че Перес ще привлече легендарния френски футболист Зинедин Зидан в ръководството на клуба. Любопитно е, че преди два дни кандидатът за президент на "Белия балет" заяви, че ще привлече на "Сантяго Бернабеу" Кристиано Роналдо и Рикардо Кака, а наставник на тима ще бъде Арсен Венгер.

Така, ако Флорентино Перес бъде избран за президент на Реал Мадрид, ерата "Ел Галактико" е на път да се завърне и отново да впечатлява футболната общественост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CRonaldo_fen
23.01.2009 18:02

По-скоро за Кака да забравят. Видяхме, че от Сити се опитаха да го привлечът, но се видя, че той не се блазни от парите. За което му свалям шапка, въпреки че не съм му фен и дори малко го мразя *stop*

LioneL_Mesi
23.01.2009 14:47

Ха ще привлече Роналдо и Кака....За Кака е по вероятно но Роналдо да забравят, това е моето мнение дори и да греша.....А за Зидан кога се сетиха *lol* *erm*

gunter
22.01.2009 21:58

Арсен Венгер !? *sick* малко вероятно според мен *joking*