Батков иска да продаде половината от Левски

18:13
Батков иска да продаде половината от Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви в ефира на радио "Дарик", че няма намерение да продава клуба и има достатъчно ресурси, за да го издържа нормално.
Баков обаче обяви желанието си да подели финансовите разходи на "сините" с друг човек, но само ако той наистина е почитател на Левски.

"Имам достатъчно пари за Левски и не възнамерявам да го продавам. Бих поделил финансовата тежест в клуба с друг човек, но са много важни неговите виждания, амбиции и дали парите му са чисти. Футболът в България няма нищо общо с този в Европа. Ние в България просто "наливаме" пари. Ние не инвестираме в селекция или строителство и ни трябват 7-8 милиона евро на година", заяви Тодор Батков.

"Приходите в същия момент са около 3-4 милиона. Така някой трябва да запълва тази "дупка". Истината е, че бих преговарял за поделяне на акциите на Левски. Целият клуб никога не бих го продал. Финансовата криза е тежка, но засега всичко в Левски е гарантирано", каза още собственикът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

oshane
24.01.2009 09:34

ДА ГО ПРОДАВА,ТОВА МУ Е РАБОТАТА! ВИДЯ СЕ,ЧЕ НЯМА ФАЙДА,ПАРИ,ДАЛАВЕРА И Т.Н. ВИДЯ СЕ,ЧЕ ЛЕВСКИ НЕ СТАВА ЗА ЕВРОПА.ДА ПРОДАВА ЕВРОИДИОТИТЕ,ДЕТО СЕ НАСРАХА СРЕЩУ,ХАЙДЕ ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ,ЧЕ КОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ МИНАЛОГОДИШНИТЕ ИЗДЪНКИ НА ЛЕВСИ. ДА ГИ ПРОДАВА,ДА НЕ ГО ЗАВЛЕЧАТ ДО БАНКРУТ! *sick*

martonik
23.01.2009 10:20

ако продадът "Хичо" ще могат да купят Меси и ще им останат за издръжката на клуба!! *sick*

mario1914
22.01.2009 23:25

И в Левски искаме "да продадем Батков" ама засега не става.

fawlty_towers
22.01.2009 22:20

" Но само ако парите му са чисти" .....ебахти мушенника тоя Батков.Наглостта и нахалството му граници нямат...