Реал уредил Роналдо и Бензема

08:30
Реал уредил Роналдо и Бензема
Временният президент на Реал Мадрид Висенте Болуда е постигнал предварителна договорка за привличането на Кристиано Роналдо и Карим Бензема, пише испанският вестник "Марка". Новият бос на "Белия балет" е признал пред изданието, че преговорите с двамата футболисти са в напреднала фаза.

За Кристиано Роналдо се очаква да бъдат платени над 100 милиона евро. Мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън обаче е категорично против продажбата на португалеца. Френският Лион е поставил цена от 60 милиона евро за всеки, който иска да притежава Бензема.

Бившият шеф на Реал Флорентино Перес, който отново ще се яви като кандидат на изборите през лятото, обещава да върне във футбола Зинедин Зидан. За френската легенда се обсъждат две длъжности – спортно-технически директор или шеф на юношеската академия.

Предизборните козове на Перес изглеждат доста силни. Той си е поставил за цел да доведе на "Сантяго Бернабеу" Арсен Венгер, Кака и Лионел Меси. Тиери Анри също е спрягано име, но и Манчестър Сити е сериозен кандидат за неговия подпис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

klishev
26.01.2009 18:17

Поне 2-ма ще купи но се чудя защо всички ревнаха от Ман. Сити тук не се говори за по малко-пари от тези за Кака.

AL1967
24.01.2009 16:23

Нещастници имат много кеш и това е само че няма да стане отделно това са пред изборни думи както се казва на новият кандидат за президент на клуба.Вангер няма да се махне с сигурност, а Роналдо и Меси няма да отидат никога.

LioneL_Mesi
23.01.2009 14:37

Реал само могат да сънуват за Роналдо.Той е в добър отбор и не вярвам да поиска да премине при балета.. *lol* .Реал само купуват и само и само уреждат а никога не играят........Това е моето мнение, независимо какви обиди мога да получа в следващите коментари.Немога да ги разбера.

CRonaldo_fen
23.01.2009 13:00

Реал вече са си изпели песента *stop* Перес явно е на нещо много тежко А такива футболисти може да се поблазнят от мисълта да преминат на "Сантяго Бернабеу", само заради историята на Реал. Но това е МИНАЛО

beckham_07
23.01.2009 12:07

На Реал Мадрид не им ли писна да говорят за Роналдо?Той е в най-добрия европейски и световен отбор!!!!!!!Защо му е да ходи в отбор, който играе супер безличен футбол и постига минимални победи срещу средняци?Роналдо си остава в ЮНАЙТЕД,а пък за Меси да не говорим.Те Барса няма да го продадат никога и там другите футболисти дето ги пише няма да идат.Реал трябва да разберат,че или ще се оправят сами или няма да се оправят стига са правили интриги!

iksvel
23.01.2009 09:49

Еми то толкова се изписа за този прословут трансфер на Роналдо, а още не е осъществен. Освен това Роналдо всяка седмица заявява колко е щастлив в Манчестър. С други думи докато не видя с очите си трансферът реализиран, няма да повярвам.