Черноморец с първа контрола в Анталия

12:29
Черноморец с първа контрола в Анталия
Днес от 15.30 часа ще се играе първата контролна среща на "акулите" на турска земя. Съперник ще бъде отборът на швейцарския Люцерн, където треньор е българският специалист Петър Александров.

Футболистите на Красимир Балъков направиха няколко тренировки на новия и отлично подготвен терен на базата в хотел "Ксанте Ризорт". Всички са с много добри впечатления от условията, които предоставят домакините от Анталия. Вчера отборът проведе две тренировки, като между тях футболистите изслушаха и лекция по теория от старши треньора.

Късно снощи към лагера на "черноморци" се присъедини нападателят Мишел Платини, който се забави заради вирусно заболяване. Тази сутрин той и кондиционният специалист Трендафил Терзийски проведоха едночасово занимание във фитнес залата на хотела. Следобед Платини също ще се подготвя по специално изготвена програма, като се очаква утре или най-късно вдругиден да започне тренировки наравно с останалите си съотборници.

Всички футболисти на Черноморец Бургас са здрави и тренират с настроение, породено от прекрасните условия в Анталия. След двата слънчеви дни, днес времето е дъждовно, но топло за сезона, като температурата на въздуха по време на мача ще бъде около 15 градуса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация