Карвальо: Напрежението е за Манчестър

11:36
Карвальо: Напрежението е за Манчестър
Играчът на Челси Рикардо Карвало вярва, че Манчестър Юнайтед са поставени под огромно напрежение в защита на лидерската позиция, която имат в борбата за спечелване на титлата.

Сините приемат Юнайтед в събота на стадион "Стамфорд Бридж", осъзнавайки, че всичко освен победа, би прекратило надеждите им за титла.

Челси е на три точки зад играчите на сър Алекс Фъргюсън, три мача преди края на сезона, като головата разлика също е в полза на "червените дяволи".

Но Карвальо е насърчил своите съотборници за постигането на драматичен обрат, давайки глас на своето мнение, че всичко може да се случи от сега до края на сезона.

„Ако Челси победи в събота, то всичко може да се случи в последните два кръга от лигата, защото цялото напрежение ще е само за Манчестър”, каза Карвальо пред "Дейли Мирър".

„Титлата за Премиер лигата е като състезание по колоездене и ние преследваме лидерите. Но нервите ще си проличат за Юнайтед в последните няколко метра.”

„Това е най-важната седмица за нас през този сезон. Първият добър резултат бе на "Анфийлд" и позицията ни за достигане на финала от Шампионската Лига е повече от добра.

“Сега можем да се изравним по точки в Лигата с Манчестър Юнайтед.”

„Една победа срещу Манчестър би ни дала толкова много вяра и морал. Това е огромен стимул за нас, защото би означавало, че можем да застанем с тях на върха на таблицата.”

„Много хора ни отписаха от надпреварата за титлата. Но ние сме готови за най-важните игри в нашия сезон и също така сме подготвени и физически и психически за предизвикателството.”

„През целия сезон аз настоявах, че можем да спечелим и двете титли по всяко време и че с всеки следващ мач това става все по осъществимо.”

„Двубоят на "Анфийлд" само увеличи нашите дух и увереност за срещата срещу Манчестър Юнайтед.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация