Еуген Трика дойде на лагера на ЦСКА

14:11
Еуген Трика дойде на лагера на ЦСКА
Бившият футболист на ЦСКА Еуген Трика посети лагера на "червените" в Агия Напа. От миналата година Трика се състезава за местния клуб Анортозис. Румънският футболист се видя със старши треньора на отбора Димитър Пенев, както и с бившите си съотборници Йордан Тодоров и Ивайло Петров.

Междувременно шампионите проведоха първата си тренировка за деня на високи обороти. Заниманието завърши с двустранна игра, в която единственото попадение отбеляза дошлият на проби нигерийски нападател Кабиру Алауса.

След края на тренировката леки проблеми имаха Ели Маркес и Руи Мигел. Отново с отбора не тренира Александър Бранеков, който се подготвяше отделно, но вече не чувства болка и е готов да се включи с останалите. В обедните часове над Агия Напа се изсипа лек дъжд, а няколко часа преди това в Кипър пристигна и изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hacktool
26.01.2009 10:45

LUD_LEVSKAR http://www.transfermarkt.co.uk /en/spieler/26299/ trica-eugen/profil.html. Смешко, срам ме е, че си от най-великия отбор, което личи от ника ти, но като малоумните ЦСКА-ри бързаш да кажеш нещо без да си сигурен и да плюеш по хората написали статията. Погледни в кой отбор играе Трика и тогава говори. Линка, който съм ти дал е да те улесни *devil*

LUD_LEVSKAR
23.01.2009 20:33

"От миналата година Трика се състезава за местния клуб Анортозис." Автора на статията от кое село си!? Или до тебе не е достигнала новината, че Трика играе в Клуж, или може би толкова са ти познанията и първия отбор за който си се сетил е бил Анортозис, защото скоро имаше такава статия за Бардон.

charpaka
23.01.2009 17:41

Мнение на фен на Левски: Евала, че Трика е отишъл да се види с бившите си колеги и да ги поздрави. Все пак това е един вид жест и уважение. Явно е останал с добри впечатления от България Трика и дано си остане така. Той даде много на ЦСКА в труден за тях момент и се оформи като основен играч на Армията. Нека само така и БГ футбола НАПРЕД!