Сър Алекс: Няма да купувам нови играчи

16:26
Сър Алекс: Няма да купувам нови играчи
Сър Алекс Фъргюсън обяви отново своята твърда позиция, че няма да прояви активност на трансферния пазар дори и след като стана ясно, че Джони Еванс и Андерсон също влизат в лазарета на Манчестър Юнайтед поне до средата на февруари. Манчестър Юнайтед ще излезе без основните си играчи в защита срещу Тотнъм за ФА Къп.

Гари Невил и Райън Гигс също страдат от леки травми, а Уес Браун и Рио Фърдинанд ще се завърнат в игра чак на 2 февруари срещу Евертън.

"Не, няма да действам на пазара. Имам няколко варианта. Надявам се Невил да се възстанови, така че да мога да използвам Дарън Флетчър като десен бек, а Неманя Видич и Джон О\'Шей да са двойката в защита. Имаме много контузени играчи, което ще ни попречи в известна степен през следващите три мача. Аз обаче смятам, че до мача с Евертън всичко ще бъде наред. Не сме в много добра позиция, защото през януари има много мачове. По това време на годината играчите често получават малки разтежения, които евентуално преминават в контузии и те пропускат дадени мачове. Точно затова всички мениджъри говорим от години насам, че трябва да има зимна пауза в шампионата. За съжаление, това няма как да стане", заяви мениджърът на шампионите Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

koko
23.01.2009 19:58

Юнайтед и техните шампионски сезони винаги са съпътствани с моного контузии. Основните играчи в Манчестър винаги се заменят от резерви, които за да се докажат игарят повече от собствените си възможности. това е още един знак,че манчестер ще натделее над Тотнам и ще продължи шампионския си рейд. *smile*

charpaka
23.01.2009 17:51

Адаш много добре го каза и съм сигурен, че разполагаме със състав да гоним всяка една от титлите в надпреварите, в които се състезаваме.

rusi_rusev
23.01.2009 17:42

Въпроса не е до парите.Няма смисъл да купи някой които да запълни една дупка за 2 мача през който да се представи посредстено,защото не е тренирал с отбора и после да го прати в резервите.Това ще са пари на вятъра.Някога някой бе казал че само отчаяните отбори купуват януари.Не мисля че Манчестър са такива.*smile*))

charpaka
23.01.2009 17:38

Ти от къде знаеш, че няма пари? Да не си касиерка ?
Просто не иска да прибързва и после като се оправят да се чуди как да ги подрежда. Таман тук 5-6 мача се оформи долу-горе отборър, който е най-боеспособен и ще играе в Европейските турнири, Вътрешното първенство и разбира се ФАК и КК може да се експериментира, но умерено да не ставаме за смях като някои други тимове.

shitfyyy
23.01.2009 16:56

Е като нема пари как ще купува, сигурно и Тевес ше си тръгне.