Мъри ще води националния, назначават го официално след конгреса

09:26
Мъри ще води националния, назначават го официално след конгреса
Новият старши треньор на националния отбор по футбол ще бъде Станимир Стоилов. Решението за назначаването му е било взето късно снощи, а официално той ще поеме поста си след конгреса на БФС на 30 януари. Стоилов бе предпочетен пред другия кандидат за вакантното място Красимир Балъков, съобщава "7 Дни спорт".

"Когато има нещо официално, тогава ще мога да коментирам. Първо трябва да се говори с Гриша Ганчев и едва тогава с мен. Ако г-н Ганчев даде съгласието си, ще изразя мнението си. Имам ангажименти към клуба", сподели Мъри.

И Наско Сираков, който е спряган за шеф в националния, не потвърди на сто процента новината.

"Стоилов е един от вариантите, но в момента той си има отбор, а на нас ни предстои конгрес на БФС. Едва след това ще обявим името на новия селекционер", коментира Сираков.

Станимир Стоилов води за кратко първия ни тим в европейските квалификации с Беларус през лятото на 2007 година и постигна две победи. Под ръководството на Мъри, особено добро впечатление остави играта ни при успеха като гост на бившата социалистическа република.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

veli4ka
24.01.2009 22:08

Браво за националния, но може да навреди на Литекс

lassitar2
24.01.2009 14:22

Ето това е добра новина....Мъри не веднъж е доказал треньорските си качества(нищо че с отбора на Литекс,не му върви кой знае колко)...Най-добрия вариант за тренер на националния...Успех Мъри....