Да Коща мина Гонзо по заплата в Левски

11:43
Да Коща мина Гонзо по заплата в Левски
Фелипе да Коща става един от двамата най-добре платени футболисти на Левски, съобщава "Топспорт". Халфът ще получава заплата, равна на възнаграждението, което си заработва стражът на "сините" Георги Петков.

Португалецът, който избяга от ЦСКА, е договорил сумата от 15 000 евро месечно. Това е с 5 хиляди евро повече от парите, които взима Георги Иванов.

Високата заплата на Да Коща може да доведе до напрежение в съблекалнята на Левски. Същата сума футболистът е искал и от ЦСКА, но шефовете на "червените" категорично са отказали.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivooou
25.01.2009 18:31

Този е пълен боклук.Много се радвам,че се махна от нас.Стана голямата звезда с едно полувреме срещу Локо Мездра и се главозамая и той и онази негова мениджърка.На нас предатели не ни трябват.Помните какво стана с Пелето.Как избяга от нас а после и от вас.Честито.Голяма звезда взехте.И не мога да несе запитам,какъв е тоя КАКА да откаже на МАН СИТИ, "пълен смешник"Да вземе пример от ДА КОЩА. *smile*

cayenne
24.01.2009 18:09

Еми в предишните отбори в които е играл във всичките е участвал в интриги, така че както предаде нас нищо чудно и вас *wink*

mario1914
24.01.2009 16:51

Според мен този трябва да изчезва от Левски,както "днес" предаде Цска-така "утре" ще се опарим и ние.

svetlio_vn
24.01.2009 13:12

Дано ръководството на "Левски" добре е обмислило това решение . Лично аз не смятам , че португалецът е чак толкова класен , за да взема повече пари от всички други в отбора и колкото най-добрия ни футболист Георги Петков .