32 аматьорски тима се пускат на турнир с награди

16:21
32 аматьорски тима се пускат на турнир с награди
32 аматьорски футболни отбора ще премерят сили в специално организиран турнир, който ще се проведе между 29 април и 1 май 2011 година в комплекс "Спортна София" в Борисовата градина в столицата.

Според регламента на футболната купа на FFT Корпоративна лига Carlsberg всеки отбор ще има право да картотекира по 12 играча, като едновременно на терена могат да бъдат петима полеви плюс един вратар. Мачовете се играят в две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях.

32-та отбора са разпределени в осем предварителни групи, като за победа се печелят 3 точки, а за равенство - 1. Първите два тима във всяка група се класират за фазите на елиминациите (осмина, четвърт и полуфинали). Съперниците се определят с теглене на жребий. При равенство в мачовете от фазата на елиминацията и финала победителят се решава с изпълнение на дузпи (по 5 на отбор).

Наградата, която е осигурена за победителите е 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на стадиона на легендарния английски клуб - "Анфийлд".

За второто място пък ще има награда, която ще включва билети за мач в Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa1
14.04.2011 16:28

Кой го интересуват съдийските отборчета?Истинския футбол се играе в града на ''Бийтълс'' и в Лондон! *cigarette*

mitko_bezkosa
14.04.2011 16:24

Немога да разбера кой го интересува за Люсърпул и Лондон ,, Манчестър Юнайтед ЗАВИНАГИ !! *cigarette*