Юнайтед в схватка и с персонала на Челси!

21:20
Юнайтед в схватка и с персонала на Челси!
Резерви на Манчестър бяха намесени в стълкновение с персонала на Челси, докато разгряваха след загубата им с 2:1 от "сините".

Мачът беше решен от Михаел Балак, който откри резултатът за отбота си, по-късно грешка на Рикардо Карвальо позволи на Уейн Рууни да изравни. Балак отбеляза решителното попадение, когато по-малко от пет минути преди края на редовното време той реализира дузпа, след като Майкъл Карик беше наказан за игра с ръка.

Този резултатът отново разпалва интригата в борбата за титлата и очевидно емоциите бушуваха дори и след последния съдийски сигнал, когато капитанът Гари Невил, Патрис Евра, Пол Скоулс, Джерард Пике и Джон О\'Шей биват замесени в свада с персонала на Челси.

Твърди се, че спорът започнал когато играчите, в процеса на разгрявка, са били помолени да се преместят от персонала, но те отказват. Казаното след това не е много ясно, но нещата добиват характера на боксов мач и това налага намесата на охраната на стадиона.

След като са били разделени, мирът не продължи дълго. Спорът бил подновен скоро след това, въпреки липсата на физически контакт.

Какви ще бъдат последиците за персонала и за "червените дяволи", тепърва ще се изяснява, тъй като не е ясно кой кого е провокирал и кой трябва да бъде държан отговорен за инцидента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vasilal
27.04.2008 11:36

Христос Воскресе! А сега по темата - гледах мача и мога категорично да кажа, че Челси заслужаваха да бият. До края на шампионата Юнайтед имат много тежка програма - домакински мач с Уест Хям, които в последните си 3 мача имат 3 победи и Уигън. Така че Юнайтед да не се надяват на по-добрата си голова разлика.