Наказват Кокала за средния пръст към червената агитка

08:45
Наказват Кокала за средния пръст към червената агитка
Славия най-вероятно ще бъде без старши треньор в предстоящото домакинство на Пирин в полуфинала за Купата на България.

Причината е поведението на наставника на "белите" Емил Велев по време на дербито с ЦСКА в събота вечер. На няколко пъти, провокиран от обиди и псувни по негов адрес, Кокала показваше неприлични жестове на публиката на "армейците" в Сектор "А" на "Васил Левски".

Той се опита да замаскира и среден пръст, насочен към феновете, облягайки ръката си на резервната скамейка. Това негово действие обаче бе уловено от телевизионните камери. В случай че за пореден път не се окаже, че делегатите на БФС са глухи и слепи (както стана с нацисткото знаме в агитката на Левски по време на двубоя в Перник с Миньор), а официалните лица опишат инцидента в докладите си, Велев със сигурност ще бъде санкциониран с лишаване от правото да води отбора срещу Пирин.

След дербито с ЦСКА Кокала отказа да признае, че е показвал среден пръст, но продължи да се заяжда с "червените".

"Аз да показвам такива неща? Не, не съм правил така. Мога да се подпра на скамейката по какъвто искам начин. И аз не знам накъде са тръгнали в ЦСКА и какво искат да постигнат, като гледам каква малобройна публика имат. Нападат ме и ме псуват, защото много съм ги бил. Нямат как иначе да реагират. Освен това ЦСКА играе на чужд стадион, не на собствения си", коментира Велев след мача.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PoIoGaVo
18.04.2011 20:36

Човек в нервите си незнае какви неща върши *evil*

krasenco
18.04.2011 16:39

Ако ще и да е Сър Алекс ,трябва да се наказват такива селски прояви!Не малък брой деца гледат футбол*erm*

ENGLANDFTW
18.04.2011 11:21

Наистина е голям *lol* Това с майните обаче беше върхът..... *joking*