Левски се прибра, Йовов също си идва на \"Герена\"

08:12
Левски се прибра, Йовов също си идва на \"Герена\"
"Христо Йовов ще се присъедини към нас, може да има и други нови", каза треньорът на Левски Емил Велев. "Сините" се прибраха снощи след двуседмичния лагер в Кипър, където победиха в контрола сръбския гранд Цървена Звезда.

Днес футболистите ще почиват, а утре подновяват тренировки на "Герена".

"Чакаме Христо Йовов да се присъедини към нас. Може да има и още нови, но за това ще разговарям с ръководството следващата седмица. Доволен съм от подготовката. Новите се включиха добре. Фелипе Да Коща все още не мога да го преценя напълно, защото беше изостанал с подготовката", сподели Велев.

"Имаме двама по-сериозно контузени – Веселин Минев и Александър Киров. Хубавото е, че всички други са здрави", съобщи треньорът на Левски, като обясни, че селекцията продължава. Юсуф Рабех също остава в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

canara72
27.01.2009 22:52

За да не е титуляр в Аполон,значи за нищо не става.Като гледам какви играчи има тука...А фон Хесен явно не е убеден в качествата му....Само БОТЕВ ПЛОВДИВ!

UltraHool
26.01.2009 22:03

Гледайте по позитивно момчета според мене Йовов ще помогне на Левски много,защото е добре да има поне 3-ма лидера като Гонзо,Йовов и Петков *sick*

velichkov10
26.01.2009 19:51

Йовов ко играл играл.време е за промени.няма смисъл да го връщат,и него и топУЗАКОВ и Телкийски.Много дадоха на ЛЕВСКИ и е нормално да се гледа напред.

kokata88
26.01.2009 11:43

ЛЕВСКАР сам но според мен Йовов не е нужен в този момент на отбора! На неговия пост има двама много преспективни играчи и трябва да им се даде шанс! Ицо изживя втора младост в европоходите на Левски, но по добре да си завърши кариерата в чужбина!

SaDisTa
26.01.2009 10:07

А така.Рабех няя да мърда ! И дано бижутера се включи добре *wink*