Няма пари в ЦСКА? Да, да!

08:44
Няма пари в ЦСКА? Да, да!
Не веднъж и два пъти футболистите на ЦСКА са недоволствали за неизплатени премии и забавени заплати. На "червените" им стана навик да се лишават от услугите на най-класните си играчи, заради неуредени сметки, а хитът на Георги Милчев – Годжи "Пари нема действайте" спокойно може да се превърне в химн на отбора.

Има, няма пари на "Армията", фактите са следните: ръководството ще плати около 3,3 милиона лева за заплати на футболистите и служителите си през първата половина на годината. 90% от тази сума е за месечните възнаграждения на играчите.

В ЦСКА ще се раздават най-големи пари в сравнение с останалите отбори от А група, сочи проверка на "Меридиан Мач". Разходът на клуба за заплати е 550 000 лева месечно.

Междувременно, защитникът Павел Ковачев се присъедини снощи към лагера на ЦСКА в Агиа Напа, съобщиха от клуба. Ковачев е юноша на Берое Стара Загора и ще остане на проби при "червените". Миналата година футболистът игра в литовския Каунас.

В Кипър вчера пристигна и вторият изпълнителен директор на клуба Венцислав Живков, който ще бъде няколко дни при отбора. "Червените" играят днес от 15.15 часа първата си контрола от зимната подготовка срещу Ягодина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stef_sh
26.01.2009 11:53

Хорица тази година ЦСКА е Шампион !!! Левски щял да победи ЦСКА хаха комик *joking*

kokata88
26.01.2009 11:31

stef_sh приятелю кои са тези млади и неопитни футболисти на ЦСКА които изкараха сезона? Манчев, Лазаров, Янчев, Тодоров и а не изброявам останалите! Отборът ви беше доста добър през есенния полусезон, а кои ще стане шампион все още нищо не е ясно *wink*

bacardy_breezer
26.01.2009 11:30

stef_sh излез от филма приятел.Тази година ЛЕВСКИ е шампион и тва е реалността.Били ви млади футболистите,а на Левски да не би да са стари?В отбора само Гошо Петков и Гонзо са над 30 години.А втория полусезон ще си запазим първото място и ще ви бием , ако пак не ви дадат някоя дузпица,че вие по друг начин неможете да вкарате на Левски. *joking* На пролет и 2 дузпи да ви дадат ще ви обърнем 3:2 *wink*

stef_sh
26.01.2009 10:40

Хихих SaDisTa ти си бил голям комик *devil* те първа ще се види класата на ЦСКА и на Левски! Не забравяйте че ЦСКА доста дълго време държа 1вото място с млади и неопитни футболисти! На края на сезона да няма пак 16 точки разлика

SaDisTa
26.01.2009 10:13

Вземете слезте на земята бе.Ако вярвате на всичко което се пише значи сте адски спрели хора *sick* Не може дня ден насякъде да пише "От ЦСКА не плащат" "Футболистите обявяват бойкот,карат тренировки с извадени джобове" и след 3 дни ЦСКА вече е най-богатия клуб с най-големите заплати *joking* ЦСКА никога няма да стигне нивото на Левски.Ако ще вашите "супер звезди" да взимат по 50 000 лв на мач,пак ще си останете 2ри !

aivano
26.01.2009 09:57

Както казаха онзи ден по телевизията "Нормално ли е футболисти от водещ български отбор да се осигуряват на минимална заплата???!!!"Чудно кой ли е този отбор!!!Дали не е един който краде евроквоти и футболисти,който е познат като Евроидиотите!!!???
Но тяхната етническа същност е такава,че те са свикнали да се прехранват с кражби на футболисти,на бакър/както е и фамилията на тях известен фен-новатор във взривното дело/ и ли на кабел?На този отбор президентът пък е фен на заменките на гори ,който отнесе Рдопите и си донесе"Стара планина"!А какво четем в друга статия "Да Коща с по-голяма заплата от Гонзо!"-ето за кое друго ще се скарат теленцата-ами ако същият не играе 4 месеца ще е най-скъпият безработен ,а и с това осигуряване на минимална заплата на борсата колко ли ще му плащат като изцуца касата на Лесни!!!!!!!!!!!!!!

venko1948
26.01.2009 09:24

тия, па, само за пари мислят. аман от капиталисти!
а ЦСКА никога няма да фалира, тъй че да си гледат работата.

denso_90_vn
26.01.2009 08:52

това е добре че има пари ! всеки се смее на цска че бедни,че не получавали заплати а то,какво,най големи заплати вземат те! така че да мълчат критиците *smile* !