Юсеф Рабех пипнал венерическа болест?

11:43
Юсеф Рабех пипнал венерическа болест?
Защитникът на Левски Юсеф Рабех страда от венерическа болест, гласят слуховете на "Герена". Именно заради това мароканският национал не тренирал през последната седмица с дублиращия отбор на "сините", пише "Меридиан мач". Както е известно, Рабех беше изхвърлен от лагера на Левски в Кипър за неспазване на дисциплината, след като първо отказа да тренира, а след това предизвика мощен скандал.

На този етап никой от "Герена" не потвърждава слуха за венерическата болест на мароканеца, но преди няколко дни собственикът на "сините" Тодор Батков загатна за подобна възможност, като определи проблемите на Рабех като "специфична болест".

"Разбрах с известно закъснение за станалото в Кипър. Наредих на спортно-техническото ръководство да отзове футболиста спешно. Направихме прегледи и изследването потвърди изцяло диагнозата. Той има специфична не спортна контузия, която е болезнена, тоест Рабех има проблем. Той ще бъде лекуван медикаментозно, няма да се налага операция. От понеделник-вторник ще може да премине на пълни натоварвания. Ще замине с отбора на Левски за втория лагер в Анталия", каза тогава Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
27.01.2009 16:48

Лекенце аз се чудя на тебе наркоманче малко кой те е направил експерт.Явно твоите свирки си ги бива , и ще си още дълго време експерт защото в твоята уста много хора си остават сместа.

leketoo
26.01.2009 15:21

Ко станало с Ръбъх??? *joking* Що така бе мой, ке пламне епидемия на Герена. То не беха наркотици, пияни шофьори, бойща,......ся и венерически болести *sick* Баси клуба тва WC-то, събрани са утайката на обществото при тях. Борат да работи по селекцията да докара един педофил, Център нападател, само това нямат Или ние не знаем

charpaka
26.01.2009 14:56

VasilGeorgiev!!! Кога ще спреш с простотиите бе комплексар?!
Няма такъв лигльо като тебе!

VasilGeorgiev
26.01.2009 14:36

Като си играят на "влакче" в съблекалнята така ще е *lol* *lol* *lol*

iksvel
26.01.2009 14:26

И откога "специфична не спортна контузия" означава "венерическа болест" ? Силно се съмнявам глупостите на Меридиан Мач да са верни.