Черноморец излиза срещу сборен отбор на бразилски футболисти

10:53
Черноморец излиза срещу сборен отбор на бразилски футболисти
Днес от 15.15 часа в Анталия футболистите на Красимир Балъков ще изиграят поредната си контролна среща. Съперник в нея ще бъде сборен отбор на бразилски футболисти, които са тук със своите мениджъри. Тимът е съставен от преобладаващо млади играчи, които търсят реализация в европейски клубове и затова се очаква те да играят много амбицирано с мисъл за добро представяне.

Вчера треньорският щаб изненада приятно футболистите на бургаския тим като обяви половин ден почивка. Решението бе взето, след като старши треньора Красимир Балъков и неговите помощници останаха изключително доволни от старанието на играчите от началото на тренировъчния лагер в Анталия. Състезателите използваха свободния преди обед за разходки в градината на хотела и край морето, други предпочетоха да релаксират с масажи и забавления в "мрежата".

В отбора няма контузени футболисти и днес се очаква всички да са на разположение на старши треньора. Възстановяването на Мишел върви по план и той тренира със своите съотборници, но все още има да наваксва в подготовката. Георги Божилов вече не чувства болки в ахилеса и тренира с топка. Очаква се и той да вземе участие в днешния мач, но точно колко време ще бъде в игра младият нападател, ще решават треньорите и лекарският щаб на отбора, непосредствено преди двубоя.

След края на срещата отборът ще направи възстановителна тренировка. Утре футболистите продължават подготовката си по предварително съставената програма. По-късно днес ще стане известен и последният съперник за контролен мач в петък. Красимир Балъков ще избира измежду няколко възможни съперника, които желаят да проведат спаринг с Черноморец Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
29.01.2009 14:16

Нещо не ти схванах мисълта .................

noemis
27.01.2009 18:14

Ще ги видим срещу Щутгарт.
Опс, май и те ще играят с втория си отбор...

Resorter
27.01.2009 13:31

Няма да има мислост за всеки играещ срещу Черноморци. Балъков и компания са на път да създадът едно "бижу" в Българският футбол.