Предложиха на Валери Газаев да поеме България

11:24
Предложиха на Валери Газаев да поеме България
Известният руски треньор Валери Газаев може да стане селекционер на българския национален отбор по футбол, съобщават медиите в Русия.

Българският Футболен Съюз е отправил официално предложение към Газаев, а наставникът е поискал известно време преди да даде окончателния си отговор. 54-годишният специалист има предложения и от няколко европейски футболни клубове.

Както е известно за поста селекционер на България са спрягани и две родни имена. Това са треньорите на Литекс и Черноморец Станимир Стоилов и Красимир Балъков, като съществува и вариант двамата да поемат националния ни отбор заедно.

"Валери Газаев е много добър вариант за българския национален отбор, но в решението си е на БФС, като се очаква името на новия селекционер да се обяви на предстоящия конгрес в края на месеца. Газаев е много добре познат в България", заяви агентът на Димитър Бербатов Емил Данчев пред руските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gadora51
27.01.2009 18:53

Браво!!!Най после лъч надежда за нас феновете на Националния... Треньорът даже е много добър,има само една малка подробност...Трябва да внесем,няма значение от коя африканска държава и 15-20 футболисти!???НАПРЕД ЮНАЦИ...НАЗДРАВЕ гусин МИХАЙЛОВ!

cska_kazanlak
27.01.2009 15:50

И аз съм за треньор-чужденец. Който и нашенец да стане треньор, неминуемо ще бъде подложен на натиск на клубна основа - оттам почват опити за угаждане на "противниковия" лагер и неминуем провал в дългосрочен аспект. И чужденецът няма как да се отърве от многобройните "съветници" от кой клуб кого трябва да извика, ама все си мисля, че по-малко ще му пука като трябва да прави крайния избор. А най-важен според мен е точно избора (селекцията). Иначе тактиката след това не е толкова сложно да се избистри от един кадърен треньор (въобще не се съмнявам, че следващият ни селекционер ще е такъв). Вижте и в баскетбола Пини как се справя, дано и Пранди да покаже, че това е верния път.

berbo17
27.01.2009 13:13

Дано Михаилов се бръкне малко и да назначи добър тренъор, който трябва да е задължително чужденец. Ама според мен няма да стане защото татин Ники трябва да почива на някой скъп курорт!

charpaka
27.01.2009 12:15

Супер ще е, ако Газаев стане бос на националния...... Много добър треньор. Много добри години в ЦСКА МОСКВА.

fawlty_towers
27.01.2009 11:58

Къв Путин е...каква връзка има Путин не можах да разбера? Нещо си се объркал *wink*

lenaski
27.01.2009 11:41

Кви управници ве мен,кви 5 лева-не виждаш ли,4е в
Булгаристан вси4ко се управлява от Путин,и енергията и газта
и футбола-Путин ни пусна в Евро съюза, за да шпионираме в негова полза, да бъдем троянски кон

fawlty_towers
27.01.2009 11:34

Дори и да го назначат, едва ли ще се задържи дълго, щото няма да им играе по свирката на нашите футболни управници, а нали знаете в нашата скапана държава пречките винаги се премахват..