Бекъм иска да остане в Милан, Галиани плаща

17:21
Бекъм иска да остане в Милан, Галиани плаща
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разкри, че Дейвид Бекъм иска да остане в италианския гранд и след изтичане на споразумението с Лос Анджелис Галакси до началото на месец март. "Росонерите" са готови на нови преговори и да платят колкото се налага, за да задържат англичанина на "Джузепе Меаца".

"Бекъм иска да остане с нас, но знае, че договорът му го задължава да се върне. Ако има и най-малката възможност да се освободи от договора си, ние ще го купим. Футболистът се чувства отлично тук и иска да играе футбол в голям клуб", заяви Адриано Галиани.

"Нямаме намерение да се борим с Галакси - те са много любезен партньор. И двата клуба решиха, че Бекъм ще се върне в САЩ през март, но ще направим каквото е по силите ни, за да задържим англичанина при нас", каза още Галиани.

"И двата клуба решиха, че играчът ще се върне през март, но ние ще видим дали Бекъм е на разположение да остане."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spiker
31.01.2009 20:29

Да ходи в САЩ, малко да им вдигне нивото, да се развие малко и там футбола...На Милан не им трябва и без това до 2 години ги виждам в средата на таблицата

teooo1
28.01.2009 12:30

По-добре ще е Бекъм да остане в Милан, отколкото да се върне в Лос Анджелис Галакси.Той е голяма звезда и няма смисъл да си губи времето в Галакс.