Завърши Корпоративна лига Carlsberg

14:28
Завърши Корпоративна лига Carlsberg
32 аматьорски футболни тима премериха сили в битка за голямата награда на Корпоративна лига Carlsberg - 12 билета за мач на Ливърпул на "Анфийлд Роуд".

ДЗИ грабна купата в първия непрофесионален футболен турнир FFT Корпоративна лига Carlsberg. На финала днес те успяха да победят отбора на Първа инвестиционна банка (ПИБ) с 3 на 1 и така спечелиха голямата награда на Карлсберг България – 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на стадиона на легендарния английски клуб - "Анфилд". По пътя си до върха ДЗИ отстрани на полуфинала Стил Етем с 3:1. По време на другата полуфинална среща отборът на ПИБ пък срещна сериозната съпротива на sportal.bg, но в края на краищата успя да извоюва победата с 3:2.

32 аматьорски футболни отбора участваха в турнира Корпоративна лига Carlsberg, който се проведе между 29 април и 1 май на терена на комплекс Спортна София в Борисовата градина. Футболния си талант показаха тимовете на водещи медии, банки, застрахователи, автомобилни вносители и международни компании. Според регламента всеки отбор имаше право да картотекира по 12 играча, като едновременно на терена могат да бъдат петима полеви плюс един вратар. Мачовете се играха в две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях. Съдийството на Корпоративна лига Carlsberg беше поверено на лицензирани рефери от Български Футболен Съюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация