Сайтът на ЦСКА: Батков да се занимава със секса в Левски

12:48
Сайтът на ЦСКА: Батков да се занимава със секса в Левски
Войната между сини и червени в българското медийно пространство продължава с пълна сила.

Днес, в официалния сайт на шампионите от ЦСКА, излезе съобщение свързано с публикациите в медиите през последните дни и собственика на Левски Тодор Батков. Предлагаме Ви пълния текст на съобщението:



"
Изданията на Батков - постоянни лъжци


Известно е, че издания, свързани с президента на ПФК Левски Тодор Батков, постоянно разпространяват невярна информация за ЦСКА. Очевидно това, което липсва но отбора им в спортно-технически аспект, те опитват да компенсират, използвайки възможностите, които са придобили в медиите.

През последните дни тези издания разпространяват поредната глупост - че между фирма Титан АС и сегашното ръководство на клуба съществуват някакви противоречия. Особено смешни са твърденията на в-к Стандарт, че "Лупи пусна Титан в ЦСКА под натиск". Истината е точно обратната. Това е съвместна инициатива на президента на ЦСКА и собствениците на фирма Титан АС Д. Борисов и И. Иванов. След подписването на предварителния договор от 24.12.2008 в клуба е установено общо координирано управление и се извършва одит. В основни линии е завършена и селекцията на отбора.

От страна на продавача са изпълнени основните ангажименти по предварителния договор. На купувача са осигурени всички необходими условия, за да приключи сделката в срок.
Между новите и старите членове на управителните органи на ЦСКА има уважение и разбирателство. Налице са всички основания да се смята, че сделката ще бъде завършена в предварително определените срокове.

Останалите измислици са плод на развинтената синя фантазия на някои хора.Така че, нека г-н Батков се занимава със секса в Левски, да решава собствените си проблеми, вместо да използва пресата за клевети и интриги по наш адрес, в разрез с европейските норми и етика."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
28.01.2009 21:35

tamplier ,ти си палячо,моето момче.Явно за да ме разбереш,ще се наложи книжка с рисунки да ти нарисувам.Бегай си грухти простотийте в кочината.

tamplier
28.01.2009 21:20

Ама вие добичета,верно си циклите само едни и същи неща.Вярно е,че евро успехите ви се събират само на едната ръка,че не сте продали нито един футболист в голям отбор,че станахте за смях на целият свят с изцепките на великия си собственик,време е да си наврете главичките в дупенцата и да замълчите.А ставайки въпрос за грамотност първо си прочети коментарите дебил такъв.

Docker
28.01.2009 20:56

Поне има с какво да се хвалиме tamplier ли си къв си.като всички чорбари и ти си неграмотен. Обясни какво е ЩЛ бе?

sesko55
28.01.2009 20:39

Само след първете три кръга Левске ще изтрезнеят,предсавям си ако на тях им свири рефер както свири мача ЦСКА-Сливен,какво щеше да стане с този съдия,

tamplier
28.01.2009 20:05

Виж какво docker ли си хамалин ли си гледайте си мижавото отборче и престанете да се занимавате с ЦСКА.И стига с тая ЩЛ,още цяло столетие ли ще се хвалите с позорното си участие и с гола на онзи мангал.

oshane
28.01.2009 18:33

Честно да Ви кажа,докато А.Томов е още в ЦСКА,докато още се върти ТАМ,няма да бъда спокоен. ТИТАН АС,щом купуват ЦСКА,щом дават парите си за футбол то те трябва да имат СВОЕ ръководство. Незабавно да освободят А.Томов иначе може париците им да изфирясът не за футбол. Момчета от ТИТАН АС създайте добър и строг финансов ред в ЦСКА. Желая ВИ успех!

Docker
28.01.2009 17:33

Може да отпаднеме,ама поне ще играеме ШЛ. А вие от кога не сте играли в този турнир? *joking*

leketoo
28.01.2009 17:27

Ама на вас ви е много неприятно като ви питаме кво стана с БАТЕ и Жилина? Що така бе момци? Нещо май сте се посрали и не ви се слуша за тези отбори. Изчакайте поне до есента, там отново се задава отпадане от грандиозно слаб отбор и ще сменим отборите, спокойно *joking*

iksvel
28.01.2009 17:02

Еми, Docker, кой ще иска да купи боклуци освен една фирма за боклуци? *wink* А ако нещата, които Батков разпространява са лъжи, то какво да кажем за венерическата болест? leketoo, освен псувни, БАТЕ и Жилина знаеш ли други думи (изключваме ЦСКА, понеже тя се причислява към псувните"?

Docker
28.01.2009 15:54

чшш,смешници,вижте си президента на тъпия клуб първо,после обсъждайте Батков.Че не е цвете-не е,но вижте си Лупи,бе.Фирма за боклуци ви купи-единствените,който имат интерес...към 31 кратните шампиони...пффф смех/цирк

cayenne
28.01.2009 15:26

Г-н Борът, моля да гледате говежия си недохранен и смотан клуб и да не се занимавате с най-успелия български клуб. Благодаря!

martonik
28.01.2009 14:12

Как беше оная болест по говедата??? *wonder*
Та тя май ги тресе яко!!! *sick*

leketoo
28.01.2009 13:04

Борат е превъртял от както го удари БАТЕ и го уЖИЛИха с едни 7 милиона. Кво само се занимава с ЦСКА не ми е ясно. Половината говеда с венерически болести, наркомани, пияници и побойници, той взел за да говори. Проста работа *sick*