Представиха Да Коща на \"Герена\", той си чака парите от ЦСКА

14:51
Представиха Да Коща на \"Герена\", той си чака парите от ЦСКА
Ръководството на Левски представи днес пред представителите на медиите новото попълнение в тима Фелипе Да Коща. Португалският полузащитник подписа договор за 3 години и ще играе с номер 70, съобщи официалният сайт на "сините".

"Изключително съм щастлив и доволен, че преминах в клуб като Левски. За мен това е крачка напред в кариера. Чувствам се отлично, всички момчета ме приеха добре в отбора. Организацията в клуба е отлична и сега ме чака доста работа, за да се развивам. Вече дебютирах неофициално със синята фланелка в контролата срещу Цървена звезда. Не ме притеснява конкуренцията в Левски. Тя е важна за отбора", заяви Да Коща.

"Не е трудно да направя сравнение между предишния ми клуб ЦСКА и Левски. Направи ми впечатление, че в Левски като се каже нещо се прави, докато в ЦСКА не е така. Левски е отлично организиран клуб. Рано е да правя обаче сравнение между двата колектива, тъй като не познавам добре момчетата от Левски. В ЦСКА съм оставил добри приятели, там не съм имал никакви проблеми. Все още чакам да си получа парите от "червения" клуб", каза още Да Коща.

"Не вярвам да имам проблеми с феновете на ЦСКА. Те са наясно защо напуснах и ме разбират. Надявам се сега да оправдая доверието на господин Боримиров и целия спортно-технически щаб на Левски. Имах и други предложения от клубове извън България, но щом разбрах за интерес от страна на Левски веднага прекратих разговорите с другите отбори и приех предложението на "сините". Щом оставам в България значи ми харесва тук", коментира новото попълнение на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
28.01.2009 20:33

iksvel, това е напълно нормална реакция. За човек се съди по постъпките му. А определено да преминеш в "кръвния враг" и да очакваш добро отношение от противниковите фенове, значи че си идиот.
Като цяло за Да Коща от първия му мач си изградих лошо впечатление, така че специално за мен е по-добре, че стана говедо. Нищо, поне има шанс да обере калъфките...

iksvel
28.01.2009 19:05

Сега може да го псувате, но ако беше останал при вас щяхте да го боготворите. Просто сте вижте колко сте жалки някои от феновете на ЦСКА. Жалко, че един от двата най-велики български отбора има такива фенове. Същото се отнася и за Левски.

Shev4enko_
28.01.2009 18:51

Сапунения сериал на българския футбол ... *sick*

lassitar2
28.01.2009 18:49

Ей IVOOOU,това самозабравило се момченце както се изрази ви беше един от най-добрите футболисти,но явно повечето от клубното ръководство на Цск* и на идея си нямат от понятието добър футболист и го изгониха.то отношението към него само по себе си говори какъв смешен отбор сте.."най-великия отбор? *lol* ...

peshkin
28.01.2009 17:02

"Не вярвам да имам проблеми с феновете на ЦСКА. "
Тоя пък не знае в коя държава е. Впрочем, където и да е, когато играч премине от един отбор в кръвния му враг ще е така. А до 4-5 месеца кущъ ще се окаже в тежест на Лефски. Батков да си е доволен, че ни взе играч, сега да видим дали заплатата му ще може да плаща.

ivooou
28.01.2009 16:32

"Изключително съм щастлив и доволен, че преминах в клуб като Левски. За мен това е крачка напред в кариера." Това самозабравило се момченце явно не е знаело за кой отбор играеше до сега.Нито е бил запознат с най-великият Български клуб.С историята му .Продажник,приготви се за ада.На армията не търпиме мишки.Добре че се махна.А за това дали е добър не мисля,че с едно полувреме срещу ЛОКО Мездра се става звезда.

cayenne
28.01.2009 15:23

Титулярно място да не видиш дано *smile*

fawlty_towers
28.01.2009 15:02

Жалко, че го изтървахме - той е един много добър футболист със страхотно футболно мислене и беше един от най-добрите за ЦСКА през есента...но така е като не са му дали парите.За едното Браво ли да играе..не става така