Боби влезе в ролята на треньор, връща бивши левскари в националния

09:33
Боби влезе в ролята на треньор, връща бивши левскари в националния
Президентът на БФС Боби Михайлов влезе в ролята на национален селекционер преди конгреса на централата утре. Бившият вратар вече е изпратил повиквателни за футболистите, играещи в чужбина от свое име. Така в контролата с Швейцария на 11 февруари се очаква Националният ни отбор да бъде в доста променен вид, съобщава "Меридиан Мач".

Пет ще бъдат новите имена в състава. Валери Домовчийски, Димитър Телкийски, Илиян Стоянов, Игор Томашич и Елин Топузаков ще получат шанс да се докажат в А отбора. Запознати твърдят, че Боби Михайлов е съгласувал повиквателните с вероятния нов селекционер Станимир Стоилов. От националния отпада доскорошният титулярен защитник Валентин Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pavel_ef
13.02.2009 08:27

Браво на Стоян,много си прав.Цялото БФС е една мафия както политиците

stoqn_1208
29.01.2009 18:48

Със стари курви нов бардак не се прави. Боби да беше назначил треньор на националният отвор а не да се вживява като такъв. Време е цялото БФС да си ходи. Лошото е че няма достойни кандидати. Също като в политиката. Но това е BG.

pafata
29.01.2009 17:37

Крайно време беше - Илиян Стоянов съвсем го забравиха, а е доказвал, че е един от най-добрите защитници на България. Валери със сигурност има място в националния, а Телкийски не спират да го хвалят в Апоел (с награда за играч на сезона). Томашич е доста стабилен, но след като обяви, че се отказва от националния, едва ли ще се върне. Единствено за Топузаков съм малко против, но пак е с класи над някои защитници, които обличат националната фланелка напоследък.

slavi_771
29.01.2009 15:01

Бобчо е пълен бастун.Егати нещастника!!!Помияр скапан!!!

cesekarchetooo
29.01.2009 14:26

Говориш наизуст. Топчо играе в Израел, а Тунчев и Вальо съответно в Англия и Русия. Просто няма база за сравнение. А ако си гледал играта на Тунчев, ще видиш, че е в много добра форма, за съжаление наскоро получи контузия.
А в интерес на истината, и аз не знаех какво стана срещу Сърбия - тогава целия отбор беше неузнаваем...

Kalinho
29.01.2009 13:36

Ами като са по - добри що така стана в Сърбия?
А какво са постигнали та Топузаков има повече титли и успехи от тях двамата взети заедно, че и още един двама като тях *smile*
а и в момента са в много по добри отбори от тях и най - вероятно на есен ще играят в евротурнирите докато единия се крие по бункерите в чечения а другия из кълта на долните дивизии на Англия това ли са големите Армейски звезди ... вярно единия сега има автомат

cesekarchetooo
29.01.2009 13:22

Kalinho , глупаво е да обиждаш Вальо Илиев и Тунчев заради един слаб мач, защото те са много по-добри от всеки тандем в говеждата защита в последните години. Видя се миналия сезон невероятното сработване между тях.
А от говедата, които перуката е повикал, не видях един преуспял. Топчо, мопчо, Мечо, Расиста, неориентирания хърватин - всички са много под Вальо и Сашо! Само Домовчийски за мен има място в национала.

Kalinho
29.01.2009 13:00

Цесекарчета не знам кога беше най срамното представяне на България - дали не беше в Сърбия или в Чехия когато отборчето си беше червено и ни мачкаха*smile* мен ме беше срам да кажа че съм Българин по време на тези мачове.
От играчите който е повикал всеки от тях е постигнал много повече примерно от Валъо Илиев който в момента си лъска шмайзера в чечения и не знам кой играе за пари и кой за слава след като единия е в чечения а другите в Израел. Едва ли в чечения се играе само за слава.
Топчо го е доказал с всеки негов мач, че играе със сърце а не за пари.
По неориентиране централни защитници от Тунчев и В. Илиев от мача със Сърбия не съм виждал .... а не обърках се в Гигант Белене има един ама не го пускат да играе.

stef_sh
29.01.2009 12:47

Синьо БФС син национален отбор ... к'во да си говорим *stop* *sick* Гответе се за най срамните представяния на Българския национален отбор!!!

peshkin
29.01.2009 12:46

Ей го на, скапания лефскар. Сега и националния ще направи К "Уефски от цел свет".

beastt
29.01.2009 11:39

браво на Боби, че повика Домовчийски това момче има бъдеще в Националния.

svetlio_vn
29.01.2009 11:16

И.Стоянов бе несправедливо пренебрегван още отакто се скара със Стоичков и мястото му е в националния тим.
Топузаков играе изключително стабилно в Апоел и ще помогне с опита си .
Домовчийски прогресира в Херта и е добре да навлиза постепенно и в националния тим .
Телкийски е нестандартен халф , при отказа на Александров да играе за представителния ни тим , смятам ,че е добър вариант .
Томашич обаче се отказа да играе за тима преди време - смятам , че Вальо Илиев има място в състава вместо него .

Gazarcheto
29.01.2009 10:31

Нз ,но Илиев е по -добър защитник от Топузаков

Cristian0
29.01.2009 10:30

А иначе от вашите коментари бих се съгласил единствено с bacardy_breezer... *stop*

Cristian0
29.01.2009 10:26

Абе хора в мненията ви до тук смятам, че мн сериозно влияят клубните ви пристрастия!!! Ама това не е Левски това не е ЦСКА,това е националния,тои на на всички българи !!! И аз също например съм левскар,но според мен Валентин Илиев е много добър защитник и е кофти че ще го няма...!!!

cesekarchetooo
29.01.2009 10:17

bacardy_breezer , не смяташ ли, че е глупаво да сравняваш такива велики футболисти с екс-пенсиите от Левски? От споменатите имена единствено Домовчийски има качества, но не знам как ще намери титулярно място в национала... ще видим де, все пак да не прибързваме с изводите, да изчакаме да видим какво ще направят. Каквото и да си говорим, всички се надяваме да се представят добре и да забравим по-бързо срамната загуба от Сърбия... *wink*

bObae
29.01.2009 10:15

газиран ром, мислиш неправилно..и аз се прекланям на дел пиеро, раул, гигс, и тн, списъка е дълъг ама за ква сигурност ми гоовориш и ти незнам...ами да вземат да върнат и пламен марков отново а?
имам предвид че са пенсионери...щото от 5години играят както казват те самите само и единствено за пари, демек професионалното им израстване стига дотам, че да викат, много се радвам да играя в национала нищо, че ме викат през 15мача и са ще ме покажат пак по вестници и тв..не ми говори...

bacardy_breezer
29.01.2009 10:04

bObae тези "пенсионери" ще внесът сигурност в отбора...Много сте ми смешни ,като на хора над 30години кажете "пенсионери".Мога да ти кажа ,че именно тези играчи са много по-стойностни от младите 20 годишни пикльовци.Вземи например "пенсионерите" Дел Пиеро,Ван дер Саар,Канаваро,Пуйол - едни от най-добрите играчи в света.Много по-добре е е да има и опитни играчи ,а не само някви 20 годишни .Добрите отбори са комбинация между млади таланти и опитни играчи.За това си трай!А и не смятам ,че Домовцийски е "стар" *stop*

cska_kazanlak
29.01.2009 09:51

Има и други, които са забравени - Предраг Пажин, Бижутера, Рендето Вьорнер и не на последно място Перуци-син. Нищо, квалификациите също чукат на вратата, тъй че ще имат поле за изява. По-добре вместо да обявява състава на националния, Боби да вземе да обяви треньора му...

bObae
29.01.2009 09:44

еми то тази песен вече е пята, ама г-н перука нема памет да си спомни,
еми дай да върнем всички пенсионери в националния начело с рендето вьорнер или пък гондзьо...пак ще има срам, уж път на млаидите незнам кво..страх ама голям.така ли не се намери един куражлия в тва бфс.ужас