\"Акулите\" играят с Газ Метан

12:49
\"Акулите\" играят с Газ Метан
Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков, избра румънския елитен Газ Метан за последен съперник в контролите от подготвителния лагер в Анталия. Румънският тим бе предпочетен пред други няколко отбора, предложени от футболни мениджъри. Съперникът на "акулите" играе в първа лига на северната ни съседка, а отборите там са известни със своята класа.

След мача с бразилския сборен тим, спечелен от "черноморци" с 3:1, треньорското ръководство на бургазлии сюрпризира приятно играчите като обяви един ден почивка. Аргументите бяха повече от убедителни – отлично представяне на играчите не само в контролните мачове до момента, а и в дисциплинираното изпълнение на задачите, поставени в тренировъчния процес. Вестта за почивката, обявена от асистент – треньора Йончо Арсов бе посрещната с аплодисменти от играчите.

Денят отреден за почивка бе използван за разходки край морето, а някои от футболистите направиха слънчеви бани на шезлонгите край плувния басейн, използвайки хубавото време и лъчите на средиземноморското слънце в Анталия.

След обед играчите, заедно със своите треньори отидоха до близкия град Манавгад, където напазаруваха подаръци за своите близки и изпиха по чаша турско кафе.

В четвъртък отборът подновява нормалния си тренировъчен ритъм на стадиона до хотел Ксанте Ризорт. След мача с Бразилския тим в тима няма контузени футболисти. Георги Божилов и Мишел Платини, които лекуваха травми вече са възстановени и дори взеха участие през второто полувреме на двубоя в сряда, а Божилов се отчете и с хубав гол.

Мачът с румънския Газ Метан Медиаш е насрочен за петък с начален час 15.00. Веднага след това играчите ще направят възстановителна тренировка. В събота по обяд тимът ще отпътува за България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

noemis
29.01.2009 17:38


А вдругиден ще играят с Газ Пропан... *lol*